x
Close


Közelgő események

Filmek

Leleplezhették a Godzilla Kong ellen folytatásának főgonoszát, és ha igaz, akkor ez egy zseniális húzás

Erre az ellenfélre senki sem gondolt, és ez is egy őrült nagy menetnek ígérkezik.

Leleplezhették a Godzilla Kong ellen folytatásának főgonoszát, és ha igaz, akkor ez egy zseniális húzás
  • Publisheddecember 29, 2022

Már nagyon kíváncsiak voltuk, hogy Godzilla és Kong milyen főellenséget kap a folytatásban, és ha igaz a most megjelent pletyka, akkor a Godzilla Kong ellen című folytatás, akkor a két Titánnak egyesíteni kell erejét, mert minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel találják szembe magukat, mert ez egy őrült menet lesz.

A Kaiju-rajongók már nagyon várják a következő részt, ami állítólag a Godzilla és Kong címet kapta, amit a kiszivárgott stábajándékokból megtudtunk, de ha a két szörny ezúttal nem ellenség, akkor kivel vagy mivel kell megküzdeniük a folytatásban? Mecha-Godzillát már láttuk az előző részben, és azt a félelmetes szörnyet nem lesz könnyű felülmúlni. Sok rajongó abban bízott, hogy láthatják Mecha-King Ghidorah-t, de minden jel szerint őt egy későbbi történetre tartogatják, ami akár a két Titán végső ellenfele is lehet.

A forgatást már befejezték, de eddig nem sokat pletykáltak a második részről, tegnap viszont bejárta a világhálót egy pletyka, amiből talán közelebb kerültünk a keresett válaszhoz, hogy ezúttal ki lesz Godzilla és Kong ellenfele. Akár hiszed, akár nem, ez a félelmetes ellenfél a SpaceGodzilla!

A Godzilla-filmek Heisei-korszakából származó SpaceGodzilla eredetét mindig rejtély övezte, de úgy gondolják, hogy ez a szörny közös DNS-sel rendelkezik egy másik gonosztevővel, Biollante-val. A növény és Godzilla DNS-ének hibrid egyedéről van szó, fejlődése során pedig főként növényi anyagokkal táplálkozik. Állítólag Kong megpróbálja majd legyőzni SpaceGodzillát, csakhogy a Királynak végül össze kell fognia az igazi Godzillával, miután közös ellenfelük egyszerűen csak elnyeli Kong fejszéjét, és szinte megállíthatatlan szörnnyé változik.

A SpaceGodzilla megjelenésére minden jel szerint nagy hangsúlyt fektettek a késztők, és ugyanaz a kristályszerű forma veszi körül, mint az eredetit, bár a Biollantéhoz hasonlóan növényi anyag borítja majd. Az előző részben az Üreges Földre tett rövid kitérő során számos kristályt láthattunk, így ara lehet következtetni, hogy valahogy kapcsolódik majd a SpaceGodzilla bemutatásához. Korábban is pletykálták már, hogy a folytatásban nagy szerepet játszik az Üreges Föld, még arról is olvasni lehetett, hogy az egész film mélyes a föld alatt játszódik majd.

A közelgő folytatás hivatalos szinopszisa szerint “ez a legújabb rész egy teljesen új filmes kalandot ígér a Godzilla Kong ellen leszámolása után, amiben a mindenható Kong és a félelmetes Godzilla egy kolosszális, felfedezetlen fenyegetés ellen száll szembe, amely a világunkban rejtőzik, és a létezésüket – és a miénket is – próbára teszi. Az epikus új film még mélyebbre ás a titánok történetébe, eredetükbe, a Koponya-sziget és azon túl rejtelmeibe, miközben feltárja azt a mitikus csatát, amely segített összekovácsolni ezeket a rendkívüli lényeket, és örökre az emberiséghez kötötte őket”.

Kong és Godzilla tehát már biztosan visszatér a következő részre, ám azt is tudjuk, hogy az első részből visszatér Rebecca Hall, Brian Tyree Henry és Kaylee Hottle, ám a szereplőgárdát erősíti a folytatásban Dan Stevens, Fala Chen, Alex Ferns és Rachel House.

A Godzilla Kong ellen folytatása 2024. március 15-én kerül a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.