Főoldal Filmek Leleplezhették a Godzilla Kong ellen folytatásának főgonoszát, és ha igaz, akkor ez egy zseniális húzás
Filmek

Leleplezhették a Godzilla Kong ellen folytatásának főgonoszát, és ha igaz, akkor ez egy zseniális húzás

Erre az ellenfélre senki sem gondolt, és ez is egy őrült nagy menetnek ígérkezik.

662
Godzilla Kong ellen

Már nagyon kíváncsiak voltuk, hogy Godzilla és Kong milyen főellenséget kap a folytatásban, és ha igaz a most megjelent pletyka, akkor a Godzilla Kong ellen című folytatás, akkor a két Titánnak egyesíteni kell erejét, mert minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel találják szembe magukat, mert ez egy őrült menet lesz.

A Kaiju-rajongók már nagyon várják a következő részt, ami állítólag a Godzilla és Kong címet kapta, amit a kiszivárgott stábajándékokból megtudtunk, de ha a két szörny ezúttal nem ellenség, akkor kivel vagy mivel kell megküzdeniük a folytatásban? Mecha-Godzillát már láttuk az előző részben, és azt a félelmetes szörnyet nem lesz könnyű felülmúlni. Sok rajongó abban bízott, hogy láthatják Mecha-King Ghidorah-t, de minden jel szerint őt egy későbbi történetre tartogatják, ami akár a két Titán végső ellenfele is lehet.

A forgatást már befejezték, de eddig nem sokat pletykáltak a második részről, tegnap viszont bejárta a világhálót egy pletyka, amiből talán közelebb kerültünk a keresett válaszhoz, hogy ezúttal ki lesz Godzilla és Kong ellenfele. Akár hiszed, akár nem, ez a félelmetes ellenfél a SpaceGodzilla!

A Godzilla-filmek Heisei-korszakából származó SpaceGodzilla eredetét mindig rejtély övezte, de úgy gondolják, hogy ez a szörny közös DNS-sel rendelkezik egy másik gonosztevővel, Biollante-val. A növény és Godzilla DNS-ének hibrid egyedéről van szó, fejlődése során pedig főként növényi anyagokkal táplálkozik. Állítólag Kong megpróbálja majd legyőzni SpaceGodzillát, csakhogy a Királynak végül össze kell fognia az igazi Godzillával, miután közös ellenfelük egyszerűen csak elnyeli Kong fejszéjét, és szinte megállíthatatlan szörnnyé változik.

A SpaceGodzilla megjelenésére minden jel szerint nagy hangsúlyt fektettek a késztők, és ugyanaz a kristályszerű forma veszi körül, mint az eredetit, bár a Biollantéhoz hasonlóan növényi anyag borítja majd. Az előző részben az Üreges Földre tett rövid kitérő során számos kristályt láthattunk, így ara lehet következtetni, hogy valahogy kapcsolódik majd a SpaceGodzilla bemutatásához. Korábban is pletykálták már, hogy a folytatásban nagy szerepet játszik az Üreges Föld, még arról is olvasni lehetett, hogy az egész film mélyes a föld alatt játszódik majd.

A közelgő folytatás hivatalos szinopszisa szerint “ez a legújabb rész egy teljesen új filmes kalandot ígér a Godzilla Kong ellen leszámolása után, amiben a mindenható Kong és a félelmetes Godzilla egy kolosszális, felfedezetlen fenyegetés ellen száll szembe, amely a világunkban rejtőzik, és a létezésüket – és a miénket is – próbára teszi. Az epikus új film még mélyebbre ás a titánok történetébe, eredetükbe, a Koponya-sziget és azon túl rejtelmeibe, miközben feltárja azt a mitikus csatát, amely segített összekovácsolni ezeket a rendkívüli lényeket, és örökre az emberiséghez kötötte őket”.

Kong és Godzilla tehát már biztosan visszatér a következő részre, ám azt is tudjuk, hogy az első részből visszatér Rebecca Hall, Brian Tyree Henry és Kaylee Hottle, ám a szereplőgárdát erősíti a folytatásban Dan Stevens, Fala Chen, Alex Ferns és Rachel House.

A Godzilla Kong ellen folytatása 2024. március 15-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla x Kong: Új birodalom
Filmek

Megtalálták Adam Wingard utódját a Godzilla x Kong folytatására

Ígéretes rendezőt kapott a Godzilla x Kong következő fejezete.

Godzilla x Kong: The New Empire
Filmek

A Marvel egyik írója dolgozik a Godzilla x Kong folytatásán

Készül a Godzilla x Kong folytatása, miután rekordokat döntött az új film.

Godzilla x Kong: Új birodalom
Filmek

A Top Gun: Maverick miatt kellett anno újraforgatni a Godzilla Kong ellen jeleneteit

A rendező beszélt még többek között arról is, hogy ki ihlette a...