Főoldal Filmek A Max kínálatába hamarosan a Godzilla x Kong: Az új birodalom is felkerül
Filmek

A Max kínálatába hamarosan a Godzilla x Kong: Az új birodalom is felkerül

Godzilla és a Titánok elfoglalják a Maxot.

216
Godzilla x Kong: Új birodalom
Forrás: Warner Bros.

Már nem kell sokáig várniuk a Szörnyuniverzum rajongóinak, hiszen a Godzilla x Kong: Az új birodalom hamarosan felkerül az egyik legnagyobb streaming szolgáltató kínálatába is. A Warner Bros. Discovery sajtóközleménye szerint a franchise idei részét július első hetétől streamelhetjük a korábbi részek mellett.

Godzilla elfoglalja a Maxot! A szörnyek királya július 4-én beköltözik a streaming platformra, így teljessé válik a Warner Bros. által létrehozott Szörnyuniverzum. A 2017-es Kong: Koponya-sziget mellé megérkezik a 2014-es Godzilla, a 2019-es Godzilla II – A szörnyek királya, a 2021-es Godzilla Kong ellen és az idei, legfrissebb alkotása, a Godzilla x Kong: Az új birodalom is.

A film hivatalos szinopszisa: A mindent eldöntő, minden eddiginél nagyobb háború nem ért véget azzal, hogy Kong és Godzilla szembetalálkozott és összemérte az erejét. Mert az ember most már kénytelen belenyugodni, hogy nem ő a legerősebb a földön. És nem ismeri igazán a saját világát: várja még néhány eddig rejtve maradt meglepetés. Bujkál még valami a föld alatt, ami felébredt, és pusztítani akar. Az emberiség képtelen megállítani. Talán Kong is képtelen volna. És Godzilla is. De ha ők ketten összefognának, akkor esetleg megmenekülhetnének ők is és mi is…

A világsikerű franchise az indulása óta eddig több mint 2,5 milliárd dolláros bevételt hozott és olyan világsztárok vállaltak szerepet, mint Byan Cranston, Elizabeth Olsen, Ken Watanabe, Aaron Taylor-Johnson, Samuel L. Jackson, Tom Hiddleston, Brie Larson, John Goodman, Vera Farmiga, Kyle Chandler, Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgärd. Rebecca Hall, Brian Tyree Henry és Dan Stevens.

Godzilla x Kong: The New Empire
Forrás: Warner Bros.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Olimpia
Filmek

A legfontosabb tudnivalók az Eurosport és a Max közvetítéseiről

Az Eurosport élőben közvetíti a 2024. évi nyári olimpiai játékokat a Max...

Harry Potter
Sorozatok

Rendezőt és showrunnert kapott az HBO Harry Potter sorozata

A Harry Potter-könyveket ezúttal sorozat formájában dolgozzák fel.