Főoldal Filmek A Godzilla Kong ellen folytatásának szinopszisa alapján Godzilla és Kong újra egy csapatban harcol
Filmek

A Godzilla Kong ellen folytatásának szinopszisa alapján Godzilla és Kong újra egy csapatban harcol

Egészen részletes leírást kaptunk a Godzilla Kong ellen folytatásához.

537
Godzilla Kong ellen

A Warner Bros. Pictures közzétette a Godzilla Kong ellen várva várt folytatásának teljes szinopszisát, amely a MonsterVerse eredetét tárja fel. A filmben Kong és Godzilla közös erővel veszik fel a harcot az Üreges Földből érkező új fenyegetéssel, miután a leírás alapján az egyelőre cím nélküli folytatás a Titánok és a Koponya-sziget eredetét meséli el.

Az új szinopszis szerint a MonsterVerse következő filmjében újra egyesülni fognak a Titánok, hiszen Kongnak és Godzillának együtt kell fellépnie egy rejtélyes fenyegetés ellen. Az előző filmben a két szörny legyőzte MechaGodzillát, egy ember alkotta vasból és drótokból álló szörnyeteget. Mielőtt azonban egyesítették volna erejüket, a duó halálos harcot vívott egymással, de Godzilla földre kényszerítette Kongot. Igaz, hogy a két szörny közös erővel diadalmaskodtak, a folytatásban akár egy visszavágóra is sor kerülhet majd.

Az új szinopszis alapján a Godzilla Kong ellen című film folytatása tovább kutatja a MonsterVerse mitológiáját, megválaszolva néhány rejtélyt, ami nyitott maradt az első crossover után. A filmből megtudtuk, hogy az emberek évezredekkel ezelőtt együtt éltek a titánokkal, és királyságokat építettek az Üreges Föld föld alatti birodalomban. Kong ott találja meg a Titán-ölő fejszéjét, egy olyan fegyvert, amivel majdnem legyőzte Godzillát. A fegyverek új lehetőségeket nyitnak meg a MonsterVerse előtt, hiszen a fegyver kapcsolat lehet, hogy az emberiség sorsa mindig is összefonódott az óriáslényekkel. A Warner Bros. Pictures elárulta, a folytatásban összekötik ezeket a pontokat, megmutatva, hogy pontosan hogyan is jöttek létre a Titánok, és mi a kapcsolatuk Kong eredeti otthonával, a Koponya-szigettel.

Ez a legújabb rész egy teljesen új filmes kalanddal követi a Godzilla Kong ellen robbanásszerű leszámolását, amiben a mindenható Kong és a félelmetes Godzilla egy kolosszális, felfedezetlen fenyegetés ellen száll szembe, amely a világunkban rejtőzik, és a létezésüket – és a miénket is – próbára teszi. Az epikus új film még mélyebbre ás a titánok történetébe, eredetükbe, a Koponya-sziget és azon túl rejtelmeibe, miközben feltárja azt a mitikus csatát, amely segített összekovácsolni ezeket a rendkívüli lényeket, és örökre az emberiséghez kötötte őket.

A Godzilla Kong ellen rendezése után Adam Wingard visszatér rendezőként, a forgatókönyvet Terry Rossio (Godzilla Kong ellen), Jeremy Slater (Holdlovag) és Simon Barrett (You’re Next) írta. Az egyelőre cím nélküli filmben visszatérő szereplők lesznek Rebecca Hall (Éjszaka a házban), Brian Tyree Henry (A száguldó vonat, Atlanta) és Kaylee Hottle (Godzilla Kong ellen) is. Az új szereplők között van Dan Stevens (Légió, A szépség és a szörnyeteg), Fala Chen (Shang Chi és a Tíz Gyűrű legendája), Alex Ferns (Batman, Csernobil) és Rachel House (Thor: Ragnarök, Alapítvány).

A Godzilla Kong ellen cím nélküli folytatása 2024. március 15-én kerül bemutatásra a mozikban.

Godzilla Kong ellen
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla x Kong: Új birodalom
Filmek

Megtalálták Adam Wingard utódját a Godzilla x Kong folytatására

Ígéretes rendezőt kapott a Godzilla x Kong következő fejezete.

Godzilla x Kong: Új birodalom
Filmek

A Top Gun: Maverick miatt kellett anno újraforgatni a Godzilla Kong ellen jeleneteit

A rendező beszélt még többek között arról is, hogy ki ihlette a...

Godzilla x Kong: Új birodalom
Filmkritikák

Godzilla x Kong: Az új birodalom kritika

Godzilla és Kong porig rombolta mindazt, amit eddig felépítettek köréjük.