Mátrix

Carrie-Anne Moss és Keanu Reeves elárulták, hogy miért mondtak igent a Mátrix 4-re

A színészek visszatérésük okáról beszéltek.

Szerencsére egyre több információ lát napvilágot a készülő Mátrix-folytatással kapcsolatban, korábban kiderült, hogy az eredeti filmek egyik rendezője, Lana Wachowski fogja dirigálni a negyedik epizódot is, sőt arra is fény derült, hogy a John Wick-sorozattal népszerűvé váló David Leitch és Chad Stahelski az alkotás akciójeleneteinek megalkotásában fog részt venni. Az kétségtelen, hogy az elmúlt években több hasonló reboot, kései folytatás is rosszul sült el, most az eredeti széria két ikonikus sztárja, Carrie-Anne Moss és Keanu Reeves elárulták, hogy miért tettek hitet az új projekt mellett. Utóbbi így fogalmaz az Empire hasábjain:

Lana egy csodálatos történetet írt, mely mélyen megérintett. Csakis ezért vállaltam el a filmet. A szkriptnek vannak igazán sokat mondó részei, melyek valódi üzenetet fogalmaznak meg.

Moss az alábbiakkal egészítette ki Reeves mondandóját:

Sohasem gondoltam volna, hogy ez a folytatás létrejön, nem is szerepelt a terveim között. Az egész szkriptet áthatja azonban egyfajta művészi szabadság, mélység és közlési vágy. Ezek tudatában pedig úgy gondoltam, igazán remek dolog, hogy ez a film elkészülhet.

Mátrix

Jada Pinkett Smith, Yahia Abdul-Mantenn II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick és Jonathan Goff egyébiránt szintén feltűnik majd a filmben.

A hivatalos kommunikáció szerint tehát jövő májusban érkezhet a negyedik Mátrix-epizód, természetesen, ha változik a premierdátum, akkor arról be fogunk számolni.

Total
1
Shares
Previous Article

Csütörtökön végre valóban jöhet a PlayStation 5

Next Article
Nebula

Karen Gillan számára is rejtély Nebula jövője A galaxis őrzői vol. 3. részben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!