Főoldal Filmek Hátrébb került a Hang nélkül 2. bemutatója a naptárban
Filmek

Hátrébb került a Hang nélkül 2. bemutatója a naptárban

Itthon később fogják bemutatni a Hang nélkül 2. részét.

178
Hang nélkül 2.

A tavalyi év után abban bíztunk, hogy az idei év kedvezőbb lesz a mozik számára, de a dolgok még nem ezt mutatják. Míg a tengerentúlon áprilistól fokozatosan nyitják meg a Regal mozihálózat termeit a rajongók előtt, addig Európában a helyzet továbbra is aggasztó. A vírus rekordokat dönt, így a mozik nyitásáról még hallani sem lehet.

Több film bemutatóját is el kellett halasztani az első hónapokról, köztük például a Morbius idei bemutatójáról teljesen lemondhatunk, de a Fekete Özvegy is picit hátrébb került, igaz itt garantált a Premier Access megjelenés. De nem akar összejönni a 007 Nincs idő meghalni bemutatója sem, a Halálos iramban 9. premierjéről már nem is beszélve. A Hang nélkül 2. részt még tavaly márciusban szerették volna bemutatni, de a járvány miatt egy évet toltak rajta. A filmet korábban szeptemberre tűzték ki, de miután a Halálos iramban 9.-et nyárra halasztották, a film gyorsan beugrott a megüresedett nyár eleji premierre. A folytatást itthon nem május 27-én, hanem június 10-én fogják bemutatni a nagyérdemű előtt.

Hang nélkül folytatásában visszatérnek az első rész főszereplői, kivéve John Krasinski rendező karakterét, aki meghalt az első rész végén. Amit eddig tudunk az előzetesből az, hogy egy visszaemlékezéssel indít az idegenek inváziójáról, amelyben az idegenek érkezését látjuk. Majd ezután főszereplőink találkoznak egy túlélővel, Cillian Murphy alakításában, aki az Abbott családnak segít túlélni ezt a szörnyekkel sújtott világot.

A folytatást is John Krasinski rendezte, aki az első rész sikere után visszatért, hogy megismételje a sikert, de csak a kamerák túloldalán láthatjuk majd. A Hang nélkül 2. történetét is ő szerezte. Elmondása alapján egy teljesen új aspektusból kísérhetjük végig az életben maradt emberek életét ebben a poszt-apokaliptikus világban, de korábban már azt is megerősítették, hogy a folytatásban jobban megismerjük majd a szörnyek eredetét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Halálos iramban 9.
Filmek

A Halálos iramban 9. berobbant a mozikba, és megdöntötte a Hang nélkül 2. rekordját

A Halálos iramban franchise kasszát robbantott hétvégén.

Hang nélkül 2.
Kritikák

KRITIKA: Hang nélkül 2.

Vajon John Krasinski képes megismételni a két évvel korábbi sikerét?