Főoldal Filmek John Krasinski a Hang nélkül szörnyeinek eredetéről beszélt, honnan jöttek és miért vakok
Filmek

John Krasinski a Hang nélkül szörnyeinek eredetéről beszélt, honnan jöttek és miért vakok

John Krasinski a szörnyek eredetéről osztott meg részletet.

527
Hang nélkül
Forrás: Paramount Pictures

A Hang nélkül első részében nem kaptunk választ a szörnyek eredetére, pedig a film egyik legnagyobb talánya a szörnyek eredete volt, honnan és miért jöttek ezek a kegyetlen ragadozók. A folytatásban többek között ezekre a kérdésekre is igyekeznek választ adni a készítők, ám várhatóan teljes magyarázatot még így sem kapunk majd ezekre a kérdésekre. Erre a bejelentett spin-off filmből, vagy a harmadik részben kapunk majd.

Több országban is bemutatták már a Hang nélkül 2. részét, itthon azonban csak június 17-étől válthatunk jegyet a várva-várt folytatásra. John Krasinski rendező nemrég arról beszélt, hogy mit tett kockára a film egyik kaszkadőrmutatványában, valamint néhány új részletet is megosztott a szörnyekről. Megtudtunk egy keveset az eredetükről, és azt, hogy valóban idegenek, egy másik bolygóról jöttek.

Hang nélkül

Abszolút idegenek. Egy másik bolygóról jöttek. A legtöbb idegen film a hódításról szól, és azt akartam, hogy úgy nézzenek ki, ahogy én kidolgoztam őket. Ezek az idegenek gondolkodó lények, és számomra a ragadozó, az élősködő, az ökoszisztémába behurcolt valaminek az ötlete volt érdekes.

John Krasinski

Krasinski szerint az idegenek földi hatalomátvételét egy „szörnyű” vicchez hasonlította. Azzal a szörnyű hasonlattal mesélte a szörnyek eredetét, mint amikor farkasokat eresztenek be az óvodába.

Szóval van az az ötlet, hogy ha egy olyan bolygón nőttek fel, ahol nincsenek emberek és nincs fény, akkor nincs szükségük szemekre, és csak hangok alapján tudnak tájékozódni, vadászni. Emellett kifejlesztettek egy módszert arra, hogy minden mástól megvédjék magukat, ezért golyóálló testpáncélt növesztettek.

A direktor korábban már utalt rá a The Hollywood Reporter egyik cikkében, hogy a második rész elvétve utalásokat tartalmaz majd egy harmadik filmre, amennyiben igény van rá. És elnézve eddig a box office adatokat, a nézők zabálják a filmet, és a kritikusok is elismerően nyilatkoztak a filmről. És azt se feledjük, hogy a Paramount éppen tegnap mondott igent egy spin-off részre, szóval várhatóan többet megtudunk majd erről a különös idegen fajról.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Képzeletbeli barátok
Előzetesek

Nézd meg John Krasinski és Ryan Reynolds új filmje, a Képzeletbeli barátok magyar nyelvű előzetesét

Azzal a kérdéssel foglalkozik a Képzeletbeli barátok előzetese, hogy mi történik játékainkkal,...

Képzeletbeli barátok
Előzetesek

Az IF előzetese életre kelti képzeletbeli barátainkat John Krasinski és Ryan Reynolds új filmjében

Feltettétek már a kérdést, hogy mi lesz játékainkkal, ha felnövünk? Ezzel foglalkozik...

Hang nélkül
Filmek

John Krasinski több képet is megosztott az A Quiet Place: Day One forgatásának első napjáról

Forog a Hang nélkül újabb része, amiről a franchise atyja megosztott néhány...