Wide Screen
Image default
Filmek

A Hang nélkül 2. részében többet megtudunk majd a szörnyek eredetéről

A Hang nélkül első részében nem kaptunk választ a szörnyek eredetére, azonban a folytatás igyekszik majd megválaszolni ezt a kérdést.

A Hang nélkül első részében nem kaptunk választ a szörnyek eredetére, azonban a folytatás igyekszik majd megválaszolni ezt a kérdést.

A Hang nélkül 2. rész szereplőgárdájához frissen csatlakozó Brian Tyree Henry osztott meg néhány érdekes információt a folytatás történetéről, mely értelmében John Krasinsky igyekszik majd megválaszolni azokat a kérdéseket, amikre nem jutott idő az első felvonásban. A film egyik legnagyobb talánya a szörnyek eredete volt, honnan és miért jöttek ezek a kegyetlen ragadozók.

Henry karrierje felfelé ívelőben van Hollywoodban, hiszen az elmúlt években olyan nagyszabású alkotásokban kapott szerepet, mint az Özvegyek, a Ha a Beale utca beszélni tudna, a Pókember: Irány a Pókverzum!, de a Jokerben és a Godzilla vs. Kong-filmben is szerepet kap a jövőben, legközelebb pedig a Gyerekjáték remakeben látjuk. Éppen annak turnéja során osztott meg néhány részletet a készülő Hang nélkül folytatásáról:

Azt hiszem, választ fogunk kapni néhány kérdésre, hogy hol és hogyan kezdődött ez az egész. Úgy vélem, hogy az emberek tudni akarják azt. Ugyanakkor azt gondolom, hogy a kialakult helyzet egy másik oldalát is látni fogjuk… az emberiség többi tagját, akik túlélték ezt a borzalmat.

A színésztől azt is megtudtuk, hogy a történet az Abbott családdal folytatódik, akik az első film után rádöbbennek, hogy nincsenek egyedül, mások is életben maradtak. Az első film nem sokat foglalkozott az expozícióval, csak annyit árult el a lényekről, ami szükséges volt a történet megértéséhez: a szörnyek átvették az uralmat a bolygón, és csak úgy maradhatnak életben az emberek, ha csendben élik mindennapjaikat – legalábbis a film végéig. A film működött, 2017 egyik legsikeresebb horrorfilmje lett, így ezek után nem vagyunk biztosak abban, hogy szükség van a lények eredetével foglalkozni a folytatásban, hiszen az elmúlt években több nagysikerű alkotás is rácáfolt erre a kérdésre, és illúziórombolók lettek a folytatások.

Henry mellett Cillian Murphy is egy új karaktert alakít majd Emily Blunt, Millicent Simmonds és Noah Jupe karakterei mellett a folytatásban. John Krasinski miután meghalt az első részben, ő csak visszaemlékezésekben tűnhet fel, ellenben a ő írja-rendezi a második részt.

A Hang nélkül második része 2020. március 20-án debütál az amerikai mozikban.

Brian Tyree Henry

Még több a témában...

Emily Blunt és Dwayne Johnson főszereplésével adaptálja a Ball and Chain képregényt a Netflix

Kévés Bence Mihály

A pletykák után a Marvel Studios megkereste John Krasinski rendezőt Reed Richards szerepével?

Kévés Bence Mihály

Premierdátumot kapott a Hang nélkül 2., miközben eltolták a Top Gun: Maverick bemutatóját

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat