Főoldal Filmek Átrendeződött a Disney idei naptára: Nyárra tolták Fekete Özvegy Disney+-os és mozis bemutatóját, de egy másik Marvel-film is hátrébb került
FilmekBREAKING

Átrendeződött a Disney idei naptára: Nyárra tolták Fekete Özvegy Disney+-os és mozis bemutatóját, de egy másik Marvel-film is hátrébb került

Májusra vártuk, de csak nyár közepén jelenik meg a Fekete Özvegy-film.

154
Fekete Özvegy

Igazság szerint nem okozott meglepetést a stúdió. A jelenlegi körülmények nem tették lehetővé, hogy május elején mozikban bemutassák a Fekete Özvegy-filmet. Bár a Marvel Studios többször is elmondta, hogy ragaszkodnak a mozis bemutatóhoz, azonban a Walt Disney Studios nem szeretné tovább tolni a premiert, ezért úgynevezett Premier Access formában lesz elérhető a film a Disney+ streamingszolgáltatón nyár közepén.

A Premier Access annyit jelent, hogy a szokványos előfizetői díj ellenében nem kapják meg a filmet a fogyasztók, csak akkor, ha megvásárolják $30-os áron. A modell nem ismeretlen, hiszen a Disney+ ezt alkalmazta tavaly a Mulan élőszereplős bemutatójánál. Ez a modell viszont eltér attól, amit az HBO Max alkalmaz, ők extra díj nélkül teszik elérhetővé a 2021-es filmeket harminc napra az előfizetőknek.

Nem sokkal korábban a stúdió közleményben erősítette meg, hogy a film bemutatóját július 9-ére halasztották, s egy napon fogják a mozikban és online is bemutatni egy másik Marvel-filmnek fenntartott időpontra. A tervek szerint nyáron mutatták volna be a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját, így viszont csak szeptemberben kerül majd sor a Marvel Moziverzum első ázsiai hősére.

Ezenkívül pedig fontos változás történt egy másik Marvel-film idei bemutatójával is. Ahogy már feljebb taglaltuk, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája premierjére júliusban került volna sor, azonban Scarlett Johansson utolsó küldetése miatt így szeptember 3-ára csúszott. Az Emma Stone főszereplésével forgatott Szörnyella című film úgyszintén Premier Access formában kerül bemutatásra május 28-án a mozikban és online is azonnal. A Luca című családi kalandfilm pedig teljesen kihagyja a mozikat, a filmet június 18-án teszik közzé a Disney+-on.

A Disney idei naptára teljesen átrendeződött a mostani bejelentéssel. Ryan Reynolds főszereplésével a Free Guy című alkotást csak augusztus 13-án nézhetjük meg, pedig a filmet május 21-ére csúsztatták tavaly. A nyár végére időzített King’s Man – A kezdetek is új időpontban kerül műsorra, december 22-ére csúsztatták a premiert. A Deep Water átkerült 2022. január 14-ére, és Kenneth Branagh és Gal Gadot nevekkel forgatott a Halál a Níluson is csak jövőre, 2022. február 11-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.