Hang nélkül

A Hang nélkül folytatása egy posztapokaliptikus világot mutat be más perspektívából

John Krasinski az első rész rendezője érdekes gondolatokat osztott meg a Hang nélkül második részéről.

John Krasinski az első rész rendezője érdekes gondolatokat osztott meg a Hang nélkül második részéről.

A Hang nélkül című horror a 2018-as év egyik meglepetését hozta el a horror műfajában, és világszerte több mint 300 millió dollárt zsebelt be, miközben a kritikusok és a nézők is elismerően nyilatkoztak Josh Krasinski rendező filmjéről. A film sikere pedig arra biztatta a stúdiót, hogy folytatást készítsen, aminek sztoriját az első részt is jegyző Krasinksi írja, bár egyelőre nem tudni, hogy ki rendezi az alkotást.

Nyilvánvalóan túl korai lenne még részleteket megosztani a folytatás cselekményéről, de Krasinski azért pár alapgondolatot elmondott a második részről, ahogy ő elképzeli a folytatást. [penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”John Krasinski”]Az ötlet elég egyszerű. Most írom a forgatókönyvet, de támadt egy gondolat, amire felkaptam a fejem, hogy a legtöbb folytatás arról szól, hogy visszatér a hős vagy a gonosz. Fogod ezt a karaktert, akit az emberek egyszer már imádtak, és visszahozod, miközben új világot teremtesz körülöttük. Egy pontosan ellentétes beállításunk van. Megvan a világ, akkor bárkit beletehetsz abba a világba, mert mindenki érteni fogja a kapcsolatot. Az ok, amiért úgy döntöttem, hogy végül visszatérek, ez a gazdag világ, és annyira szórakoztató felfedezni. Sok más dolog van, amit most láthatunk. Mindenki más ebben a világban megtapasztalja ezt, tehát kíváncsi vagyok, hogy néz ki egy másik nézőpontból.[/penci_blockquote]

Ez a megközelítés egy teljesen más értelmet ad a folytatásban, hiszen az első rész azzal ért véget, hogy a szereplők túlélték és rájöttek, hogyan győzhetik le szörnyeket. Krasinski korábban azt is elárulta, hogy eredetileg nem tervezett második részt a filmhez, lezártnak tekintette az első részt, ehhez képest franchise építés előtt állunk, s csak remélni tudjuk, hogy legalább annyira érdekes történettel áll elő, mint tette azt az első résznél.

A Hang nélkül második részét 2020. május 15-én mutatják be a tengerentúlon.

Total
4
Shares
Previous Article
Boldog halálnapot! 2

Befutott a Boldog halálnapot! 2. második előzetese

Next Article
Cassian Andor

Ősszel kezdődik a Cassian Andor minisorozat forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!