Wide Screen
Image default
Filmek

A Hang nélkül folytatása egy posztapokaliptikus világot mutat be más perspektívából

John Krasinski az első rész rendezője érdekes gondolatokat osztott meg a Hang nélkül második részéről.

A Hang nélkül című horror a 2018-as év egyik meglepetését hozta el a horror műfajában, és világszerte több mint 300 millió dollárt zsebelt be, miközben a kritikusok és a nézők is elismerően nyilatkoztak Josh Krasinski rendező filmjéről. A film sikere pedig arra biztatta a stúdiót, hogy folytatást készítsen, aminek sztoriját az első részt is jegyző Krasinksi írja, bár egyelőre nem tudni, hogy ki rendezi az alkotást.

Nyilvánvalóan túl korai lenne még részleteket megosztani a folytatás cselekményéről, de Krasinski azért pár alapgondolatot elmondott a második részről, ahogy ő elképzeli a folytatást.

Az ötlet elég egyszerű. Most írom a forgatókönyvet, de támadt egy gondolat, amire felkaptam a fejem, hogy a legtöbb folytatás arról szól, hogy visszatér a hős vagy a gonosz. Fogod ezt a karaktert, akit az emberek egyszer már imádtak, és visszahozod, miközben új világot teremtesz körülöttük. Egy pontosan ellentétes beállításunk van. Megvan a világ, akkor bárkit beletehetsz abba a világba, mert mindenki érteni fogja a kapcsolatot. Az ok, amiért úgy döntöttem, hogy végül visszatérek, ez a gazdag világ, és annyira szórakoztató felfedezni. Sok más dolog van, amit most láthatunk. Mindenki más ebben a világban megtapasztalja ezt, tehát kíváncsi vagyok, hogy néz ki egy másik nézőpontból.

John Krasinski

Ez a megközelítés egy teljesen más értelmet ad a folytatásban, hiszen az első rész azzal ért véget, hogy a szereplők túlélték és rájöttek, hogyan győzhetik le szörnyeket. Krasinski korábban azt is elárulta, hogy eredetileg nem tervezett második részt a filmhez, lezártnak tekintette az első részt, ehhez képest franchise építés előtt állunk, s csak remélni tudjuk, hogy legalább annyira érdekes történettel áll elő, mint tette azt az első résznél.

A Hang nélkül második részét 2020. május 15-én mutatják be a tengerentúlon.

Még több a témában...

Mégsem mutatják be a mozikban a Cloverfield 3-at?

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Hang nélkül

Orosz Ferenc

[SBLII] A Super Bowl után azonnal elérhető lesz a Cloverfield 3.

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább