Morbius

Már a Morbius, az élő vámpír őszi bemutatóját is eltolták, de a Venom 2. mellett viszont még kitartanak

Eldőlt a Morbius sorsa, idén nem láthatjuk a vámpírt.

Egy sor változáson vagyunk túl. A lavinát az MGM és EON indította be a 007 Nincs idő meghalni novemberi bemutatójával. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a csúsztatás után a Sony Pictures is átrendezte a 2021-es naptárat. Nagyon durván eltolták az Uncharted premierét, amit eredetileg nyáron akartak bemutatni, ám Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével forgatott filmre jövő év elejéig várnunk kell. De a Szellemirtók – Az örökség, a Hamupipőke és a Nyúl Péter 2. bemutatói is változtak.

A rajongók legnagyobb bánatára a Sony Pictures az egyik Pókember spin-off bemutatóját ismét eltolta. Daniel Espinosa rendezőtől a Morbius, az élő vámpír filmet már megint hátrébb sorolták. Alig egy hete tolták el márciusról októberre a premiert a naptárban, de még ez sem volt elég. Most megint eltolták, s a legújabb terv szerint csak 2022. január 21-én fogják bemutatni a nagyérdemű előtt. Rendkívül csalódottak ettől a rajongók, de valahol érthető a stúdió döntése, hiszen az októberi bemutató ütközött volna a 007 Nincs idő meghalni megjelenésével, amiből rosszul jött volna ki a Sony Pictures.

Miközben a Morbius bemutatójára majdnem egy évet kell várnunk még, addig a Venom: Let There Be Carnage júniusi bemutatóját egyelőre nem bántották, változatlan a premier ideje – legalábbis még. Nehéz megmondani, hogy maradhat-e az idei naptárban, vagy ezt is el fogják tolni. A Venom 2. és a Morbius mellett egy harmadik Marvel-filmmel is készül a Sony Pictures az idei évben. Decemberben 16-án szeretnék bemutatni a Pókember harmadik részét, amit közösen készítenek a Marvel Studios csapatával.

Total
4
Shares
Previous Article
Uncharted

Durván eltolták az Uncharted és a Szellemirtók - Az örökség bemutatóit

Next Article

Nagyjából így nézhet ki az Xbox következő két éve

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!