Fekete Özvegy

Várhatóan még egyszer eltolják a Fekete Özvegy bemutatóját, mielőtt a Disney+ szolgáltatón landolna

A Disney továbbra is kitart a mozik mellett.

Rendkívül nagy bizonytalanság előzi meg a következő hónapok bemutatóit. Aggasztóak a hírek, mert a koronavírus-járvány miatt az idei év is rosszul indult. A mozik világszerte nem nyitottak még ki, így a legnagyobb stúdiók már azt fontolgatják, hogy az év elejére kitűzött kasszasikerek bemutatóit el fogják csúsztatni.

Eredetileg 2020 tavaszán mutatták volna be a Budapesten is forgatott Fekete Özvegyet, ám a Disney előbb novemberre, később pedig 2021 tavaszára halasztotta a premiert. A dolgok azonban nem úgy alakulnak, ahogy arra Hollywood számított, így benne van a pakliban, hogy ismételten el fogják halasztani a film premierét, ahogy arról tegnap már írtunk. A január, február és már március is üres lett, miután a nagyobb alkotásokat törölték a naptárból, és a tekintet most áprilisra és májusra szegeződik. Nem túl jó a kilátás a Marvel Studios alkotására nézve. A Scarlett Johansson főszereplésével forgatott filmet május elején tervezték bemutatni, de a rajongók továbbra is optimisták, hogy az élet visszatérhet a normális kerékvágásba tavasszal.

A stúdió azonban nem ennyire optimista. A Variety értesülései szerint a Disney már azt fontolgatja, hogy mikorra tolják el a premiert. Sok rajongó bízik benne, hogy a Disney+ is opció ebben az esetben, de előtte még szeretnék egyszer elcsúsztatni a premiert. Úgy tudni, hogy a Disney+ streamingszolgáltató előtt még egyszer szeretnének esélyt adni a moziknak.

Ebből egyértelműen az következik, hogy a Disney nem bízik annyira a hibrid modellben, mint a WarnerMedia, akik a 2021-es filmeket egy időben fogják bemutatni a mozikban és VOD-formában. Mindezt úgy, hogy az HBO Max előfizetőinek száma messze elmarad a Disney+ szolgáltatóétól, és utóbbi nem korlátozódik az amerikai kontinensre.

Total
1
Shares
Previous Article

Ez tudhattuk meg a Resident Evil Village kapcsán

Next Article
007 - Nincs idő meghalni

Ismét elhalasztották a 007 Nincs idő meghalni bemutatóját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!