007 Nincs idő meghalni

Hollywood arra készül, hogy ismét eltolja a premiereket, köztük a 007 Nincs idő meghalni is később kerül bemutatásra

Rossz hír ez a kasszasikerekre nézve.

Egy friss jelentés szerint az előttünk álló hetekben sorra fogják lemondani, eltolni a nagy blockbusterek bemutatóit a 2021-es naptár első negyedévéből, miután a koronavírus-járvány miatt a mozikat még mindig nem tudták megnyitni a rajongók előtt. És jelenállás szerint ez nem fog változni a következő néhány hónapban sem.

Majdnem egy évvel ezelőtt mindenkit sokkolt az MGM stúdió, amikor az áprilisra kiírt 007 Nincs idő meghalni bemutatóját novemberre tolta. Természetesen azóta sem tudták bemutatni Daniel Craig utolsó filmjét James Bond szerepében, és a legújabb hírek szerint tavasszal sem kerül sor erre, mert a stúdió már döntött, s el fogják tolni a premiert ezúttal is. A filmet április 2-án szerették volna bemutatni, ám a The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy egy későbbi időpontra kerül a naptárban.

Találgatások vannak arról, hogy októberig, novemberig, vagy legrosszabb esetben egészen decemberig tolhatják a premiereket. Az egyik stúdióvezető úgy fogalmazott, zűrzavaros egy időt élünk, és minden nagyobb költségvetésű filmet mostantól számítva és a július elejére kitűzött Top Gun: Maverick között el fogják csúsztatni. A következő hetekben olyan filmeket törölhetnek, mint a Hang nélkül 2., a Fekete Özvegy vagy a Halálos iramban 9. Még az olyan alkotások, mint például a Venom: Let There Be Carnage és a Minyonok: Gru színre lép sem lehet biztonságban, pedig ezeket június végére és július elejére datálták.

A január és március között már szabaddá tették a naptárt, most minden szempár az áprilisi és a májusi bemutatókra mered, hogy mit lépnek a nagy stúdiók. Mondanunk sem kell, hogy eltart még egy ideig, míg az élet visszatér a normális kerékvágásba. A stúdióknak dönteniük kell. Elkönyvelik a veszteséget és bemutatják streamingszolgáltatókon keresztül a filmeket, vagy kitartanak a mozik mellett, de akkor ismételten el kell csúsztatni a premiereket. Az MGM tavaly úgy fogalmazott, minden hónappal 1 millió dollártól esik el a 007 Nincs idő meghalni késleltetése miatt.

Total
4
Shares
Previous Article
Netflix

A Netflix előfizetőinek száma már meghaladja a 200 milliót

Next Article
WandaVision

Teyonah Parris elárulja, hogy mikor játszódik a WandaVision a Marvel Moziverzumban

Related Posts