Uncharted

Durván eltolták az Uncharted és a Szellemirtók – Az örökség bemutatóit

2021-ben sem fogják bemutatni az Uncharted-filmet.

Nem sokkal azután, hogy a 007 Nincs idő meghalni bemutatóit eltolták, a Sony Pictures is előállt egy módosított naptárral. Ennek értelmében már biztos, hogy az idei évben nem válthatunk jegyet a Tom Holland főszereplésével forgatott Uncharted adaptációra, a Szellemirtók – Az örökség, a Nyúl Péter 2. és a Hamupipőke alkotásokra.

A tavalyi év után szerettük volna elkerülni a mostani helyzetet, de valahol éreztük, hogy nem kerülhetjük el idén sem a filmek csúsztatását. Miután a 007 Nincs idő meghalni áprilisi bemutatója átkerült októberre, a Sony Pictures is módosította több film megjelenését. Will Gluck a Nyúl Péter 2. részét áprilisról június 11-ére halasztotta a stúdió, Kay Cannon a Hamupipőke filmjét pedig februárról július 16-ára mozgatta. Jason Reitman rendezőtől a Szellemirtók – Az örökség júniusról november 11-ére került. A legszomorúbb hír, hogy Ruben Fleischertől az Uncharted adaptációt idén már biztos nem fogják bemutatni, hiszen a filmet 2022. február 11-ére halasztották.

A sztoriról mindössze annyit tudni, hogy az adaptáció eseményei még a franchise első része előtt játszódik majd. Ezek után bármennyire is tűnhet úgy, hogy vérbeli eredettörténetnek ígérkezik, nem az lesz. Pontos részleteket nem tudni a filmről, Tom Holland mindössze annyit osztott meg, hogy kiváló történetet dolgoztak ki, és minden rajongó odáig lesz érte. Mark Wahlberg játssza a fiatal kalandor mentorát, Victor ’Sully’ Sulivan-t, akivel együtt egy Föld körüli kalandra indulnak. Holland és Wahlberg mellett feltűnik még a filmben Antonio Banderas – akiről azt beszélik, hogy a főellenséget játssza -, Sophia Ali és Tati Gabrielle is. 

Az Uncharted forgatás még tavaly októberben fejeződött be. Valószínűleg jelenleg is az utómunkán dolgoznak, de a fő problémát minden bizonnyal a járványhelyzet jelentette, hiszen a világ több országában sem tudták meg kinyitni a mozikat. Pótforgatásról egyelőre még nem esett szó, de nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy csak a Pókember 3. forgatása után kerül sor erre, hiszen Tom Holland jelenleg Atlantában dolgozik a trilógia befejező részén.

Total
4
Shares
Previous Article
007 - Nincs idő meghalni

Ismét elhalasztották a 007 Nincs idő meghalni bemutatóját

Next Article
Morbius

Már a Morbius, az élő vámpír őszi bemutatóját is eltolták, de a Venom 2. mellett viszont még kitartanak

Related Posts