WandaVision

Elizabeth Olsen lelőtte a WandaVision Disney+ bemutatóját?

A Disney eredetileg év végén szerette volna bemutatni a WandaVision-sorozatot, de a koronavírus-járvány erre is hatással lehet.

A Disney eredetileg év végén szerette volna bemutatni a WandaVision-sorozatot, de a koronavírus-járvány erre is hatással lehet.

A Skarlát boszorkányt alakító Elizabeth Olsen közösségi oldalán tett utalást, hogy mikor jöhet a Boszi és Vízió közös sorozata, amiben még Doctor Strange is szerepet kaphat egy rövid beugró formájában. Mikor Kevin Feige tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon bejelentette a sorozatot, 2021 tavaszáról beszélt, majd ezen finomított a stúdió, és tavaly télen már arról beszéltek, hogy legkésőbb 2020 vége előtt bemutatják. Igen, csak közben a Marvel Studios majdnem egy évvel eltolta a teljes 4. fázist, és ez a sorozatokra is hatással lesz.

A Disney+ sorozatok közül elsőként a The Falcon and the Winter Soldier-t mutatták volna be augusztusban, csakhogy a forgatást leállították Prágában, és lehetetlen megmondani, hogy mikor folytatódhat a munka. Időközben, még a járvány kirobbanása előtt, a WandaVision-sorozat forgatása véget ért (erről egy képet is posztoltak), így akár a két sorozat helyet is cserélhetne egymással, de erre kevés esélyt látunk. Már csak azért sem, mert valószínűleg a történetek egymásra épülnek a Marvel Moziverzumban. Szomorú, de jelek szerint a Wanda sorozatát eltolták 2021 tavaszára, nagyjából arra az időpontra, amikor eredetileg is tervezték a bemutatót.

Egy rejtélyes kép jelent meg Elizabeth Olsen közösségi oldalán, melyben arra hívná fel a figyelmet, hogy márciusra időzítették a sorozatot:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

can YOU read between the lines…?

Elizabeth Olsen (@elizabetholsenofficial) által megosztott bejegyzés,

Sokan találgatnak a történettel kapcsolatban, miután a forgatáson kiszúrták a Marvel Kapitányból visszatért Monica Rambeaut, akit az időközben felnőtt, és Teyonah Parris játszik. A színésznőt többször is a S.W.O.R.D. egyenruhájában látták, ami azt a teóriát erősíti, hogy a S.H.I.E.L.D. kötelékhez hasonló S.W.O.R.D. is bemutatkozik majd a sorozatban, ami lényegében egy űrközponti egységet jelent. A Pókember: Idegenben stáblista jelenetében Nick Fury a Skrullok hajóján szintén ennek az új egységnek a nevét láttuk. Látszólag a titkos szervezet a S.H.I.E.L.D. szerepét hivatott majd betölteni a Marvel Moziverzumban, és feladata elsősorban pedig a Föld védelmezése lesz a kozmikus veszélyekkel szemben. Majd hozzá csatlakozott Jimmy Woo (Randall Park), aki feltehetően még mindig az FBI ügynökeként dolgozik. Nehéz megmondani, hogy milyen szándékból találkoztak egymással, és mit szövögetnek, de talán azt próbálják megfejteni, hogy mi történt Skarlát boszorkánnyal a Bosszúállók: Végjáték után.

WandaVision
Total
1
Shares
Previous Article

Inside Xbox összefoglaló

Next Article

A Final Fantasy VII Remake zenéibe ad betekintést a legújabb fejlesztői napló

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!