WandaVision

Elizabeth Olsen elárulta, számára mikor kezdődik a Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatása

Skarlát boszorkány még idén csatlakozik Doctor Strange-hez.

A legújabb hírek szerint már ebben a hónapban kezdetét veszi a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatás forgatása, méghozzá Londonban. Erre korábban Benedict Cumberbatch is utalt, aki októbert és novembert jelölte meg kezdési időpontnak, de még a szólófilmje előtt beugrik a Pókember 3. atlantai forgatására, ahogy erről a színész saját stylistja árulkodott.

November elején értesültünk a közösségi médiából, hogy már a stáb több tagja is megérkezett az Egyesült Királyságba, hogy megkezdjék az előírt két hét karantént. Bár a színészek többsége már a helyszínen tartózkodik, Elizabeth Olsen elárulta, hogy ő csak december végén, a karácsonyi időszakban tud csatlakozni a stábhoz – tudtuk meg mindezt a Conde Nest Traveller által készített interjúból.

Hamarosan visszaköltözöm a Doctor Strange folytatás forgatása miatt, szóval ott töltöm a Karácsonyt London mellett. Még a jelenlegi körülményeket figyelembe véve is ez egy szép út lesz.Elizabeth Olsen

A második részt még tavaly nyáron jelentették be. Majd év elején jött a váratlan hír, hogy Scott Derrickson kreatív különbségekre hivatkozva lemond a rendezésről, helyét Sam Raimi örökölte meg a Pókember-trilógia után. Többen úgy gondolják, hogy mivel Strangenek és Wandának több közös kalandja is lesz a 4. fázisban, ezért ők fogják megnyitni a multiverzum kapuját, ami majd a cím nélküli Pókember-filmnél is fontos lesz – teóriák szerint a multiverzumnak hála tud visszatérni Jamie Foxx korábbi karaktere is, Elektró.

A két főszereplő mellett pedig ott lesz még Chiwetel Ejiofor Mordo karaktere, Benedict Wong, mint Wong, sajnos azonban Rachel McAdams nem tud visszatérni Christine Palmer szerepében, aki szerelmes volt az első részben Strange-be. Xochitl Gomez viszont egy sokkal izgalmasabb szerepben mutatkozik be, róla azt pletykálják, hogy ő lesz America Chavez, azaz Miss America (és történetesen éppen az egyik szuperképessége az, hogy képes utazni a multiverzumok között).

A Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutatóját 2022. március 25-ére tették át a nagy felfordulásban, amit a koronavírus-járvány okozott világszerte.

WandaVision
Total
10
Shares
Previous Article
Steppenwolf

Az eddigi legbrutálisabb képet osztották meg Steppenwolf eredeti megjelenéséről

Next Article
Az acélember

Zack Snyder megerősítette, hogy több kriptoni is a Földön tartózkodik, nem csak Superman

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!