Főoldal Filmek Elizabeth Olsen elárulta, számára mikor kezdődik a Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatása
Filmek

Elizabeth Olsen elárulta, számára mikor kezdődik a Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatása

Skarlát boszorkány még idén csatlakozik Doctor Strange-hez.

194
WandaVision

A legújabb hírek szerint már ebben a hónapban kezdetét veszi a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatás forgatása, méghozzá Londonban. Erre korábban Benedict Cumberbatch is utalt, aki októbert és novembert jelölte meg kezdési időpontnak, de még a szólófilmje előtt beugrik a Pókember 3. atlantai forgatására, ahogy erről a színész saját stylistja árulkodott.

November elején értesültünk a közösségi médiából, hogy már a stáb több tagja is megérkezett az Egyesült Királyságba, hogy megkezdjék az előírt két hét karantént. Bár a színészek többsége már a helyszínen tartózkodik, Elizabeth Olsen elárulta, hogy ő csak december végén, a karácsonyi időszakban tud csatlakozni a stábhoz – tudtuk meg mindezt a Conde Nest Traveller által készített interjúból.

Hamarosan visszaköltözöm a Doctor Strange folytatás forgatása miatt, szóval ott töltöm a Karácsonyt London mellett. Még a jelenlegi körülményeket figyelembe véve is ez egy szép út lesz.

Elizabeth Olsen

A második részt még tavaly nyáron jelentették be. Majd év elején jött a váratlan hír, hogy Scott Derrickson kreatív különbségekre hivatkozva lemond a rendezésről, helyét Sam Raimi örökölte meg a Pókember-trilógia után. Többen úgy gondolják, hogy mivel Strangenek és Wandának több közös kalandja is lesz a 4. fázisban, ezért ők fogják megnyitni a multiverzum kapuját, ami majd a cím nélküli Pókember-filmnél is fontos lesz – teóriák szerint a multiverzumnak hála tud visszatérni Jamie Foxx korábbi karaktere is, Elektró.

A két főszereplő mellett pedig ott lesz még Chiwetel Ejiofor Mordo karaktere, Benedict Wong, mint Wong, sajnos azonban Rachel McAdams nem tud visszatérni Christine Palmer szerepében, aki szerelmes volt az első részben Strange-be. Xochitl Gomez viszont egy sokkal izgalmasabb szerepben mutatkozik be, róla azt pletykálják, hogy ő lesz America Chavez, azaz Miss America (és történetesen éppen az egyik szuperképessége az, hogy képes utazni a multiverzumok között).

A Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutatóját 2022. március 25-ére tették át a nagy felfordulásban, amit a koronavírus-járvány okozott világszerte.

WandaVision
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.