Főoldal Filmek Chiwetel Ejiofor megerősítette, hogy Baron Mordo visszatér a Doctor Strange 2. részében
Filmek

Chiwetel Ejiofor megerősítette, hogy Baron Mordo visszatér a Doctor Strange 2. részében

Találgatások voltak, már hivatalos, hogy Mordo is ott lesz.

671
Doctor Strange
Forrás: Marvel Studios

A Netflix éppen virtuális sajtórendezvényt tartott a The Old Guard bemutatójával kapcsolatban, amikor Chiwetel Ejiofor megerősítette visszatérését az ellenséges Baron Mordo szerepében a Doctor Strange az őrület multiverzumában Marvel-folytatásban. Mordo az első részben Dr. Strange egyik barátja volt, ám a stáblista utáni jelenetében felnyitották a szemét, s az Ősmágus és a Legfőbb varázsló ellen fordult.

Találgatások egészen tavaly nyár óta mennek, amikor a San Diego-i Comic-Conon bejelentették a második részt és Ejiofor szerepét, hogy a Marvel Studios mit tervez a karakterrel. Végül maga a színész vetett véget a hónapokon át menő találgatásnak, hogy bizony ő is szerepelni fog az immáron Sam Raimi rendezésében készülő folytatásban.

A Screen Rant készített interjút a színésszel, bár még nem tudni, hogy mikor kezdődhet a forgatás a koronavírus-járvány miatt, de nagyon optimistán nyilatkozott a várva-várt második résszel kapcsolatban a lapnak.

Reméljük, hogy egészen hamarosan kezdetét veszi a forgatás, ez minden, amit mondani tudok. Tudjátok, amilyen gyorsan csak lehet, forgatni fogjuk. Mindenki nagyon izgatott, hogy elkezdjük a forgatást. Alig várom.

Chiwetel Ejiofor

A filmet eredetileg Scott Derrickson szállította volna, ám kreatív különbség után visszalépett a rendezői teendőktől, és az egykor Pókember-trilógia direktora váltotta, Sam Raimi. Raimi már a 2000-es évek elején tett egy utalást Doctor Strange karakterére, ám akkor még senki sem gondolta, hogy két évtizeddel később egy ilyen filmet fog forgatni a Marvel Moziverzum érában.

Noha a bemutatóra még hosszú hónapokat kell várnunk, miután a Marvel Studios teljesen átütemezte a 4. fázis bemutatóit a járvány miatt. A második részt eredetileg 2021. május 7-én mutatták volna be, majd novemberre halasztották, végül a Sony Pictures miatt kénytelen volt még fél évet tolni rajta, végül 2022. március 25-én láthatjuk az őrült kalandot. A filmet a WandaVision Disney+ sorozat fogja felvezetni, aminek idei bemutatója is veszélybe került ezzel a nagyon távoli Doctor Strange az őrület multiverzumában premierrel.

Doctor Strange
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.