Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Scott Derrickson rendező távozott a Doctor Strange folytatás éléről

Aggasztó hírre ébredtünk, ugyanis a Doctor Strange az egy őrület multiverzumában film rendező nélkül maradt, miután Scott Derrickson távozott.

Aggasztó hírre ébredtünk, ugyanis a Doctor Strange az egy őrület multiverzumában film rendező nélkül maradt, miután Scott Derrickson távozott.

A hírről elsőként a Variety számolt be, majd nem sokkal utána már a rendező is kicsiripelte közösségi falára, és ahogy fogalmazott, sokkoló hír ez a rajongók számára. A pontos okát nem árulta el, mindössze annyit mondott Scott Derrickson, hogy kreatív különbség miatt döntött úgy, hogy nem vállal rendezői kreditet a Marvel Studiosnál, ám úgy tűnik, hogy ettől függetlenül vezető producerként továbbra is számítanak rá. Mindez azt jelenti, hogy közös megegyezés született, és a felek nem estek egymás torkának, békés úton váltak el egymástól.

Amit eddig tudunk, hogy a direktor több horrorelemet szeretett volna hozzáadni a filmhez, ahogy azt a bejelentés pillanatában is elmondta nyáron. Azonban Kevin Feige múltkor már helyesbített, hogy a Doctor Strange-folytatás nem horrorfilm lesz, mindössze lesznek ijesztő részek benne. Lehet, hogy ez okozta a kreatív különbséget a stúdió és a rendező között, mert a Marvel szerette volna a PG-13-as karikán belül tartani, ám a rendező hajlott egy nagyobb besorolásra. Tiszta spekuláció ez, de meglepődnénk, ha nem ez vezetett volna a váláshoz.

A folytatás már régóta a levegőben volt, de csak nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentették be a Doctor Strange az őrület multiverzumában című második részt. A film bemutatóját 2021 nyarára időzítették, így legjobb esetben is az idei év második felében el kell kezdeni a forgatást, ha tartani szeretnék az eredeti tervet. Egyelőre nem tudni, hogy a rendező elvesztése mennyiben érinti a bemutatót, esetleg von-e maga után bármi következményt, de nem valószínű. Szinte biztos, hogy a Marvelnek van tartalékterve, és szem előtt tartották az utód kérdését.

Doctor Strange

Még több a témában...

A Végtelen háborúban a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive az egyik szereplőt megölte volna

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

S.J. Clarkson rendezővel az élén egy titkos Pókember projekten dolgozik a Sony és a Marvel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat