Doctor Strange

Scott Derrickson rendező távozott a Doctor Strange folytatás éléről

Aggasztó hírre ébredtünk, ugyanis a Doctor Strange az egy őrület multiverzumában film rendező nélkül maradt, miután Scott Derrickson távozott.

Aggasztó hírre ébredtünk, ugyanis a Doctor Strange az egy őrület multiverzumában film rendező nélkül maradt, miután Scott Derrickson távozott.

A hírről elsőként a Variety számolt be, majd nem sokkal utána már a rendező is kicsiripelte közösségi falára, és ahogy fogalmazott, sokkoló hír ez a rajongók számára. A pontos okát nem árulta el, mindössze annyit mondott Scott Derrickson, hogy kreatív különbség miatt döntött úgy, hogy nem vállal rendezői kreditet a Marvel Studiosnál, ám úgy tűnik, hogy ettől függetlenül vezető producerként továbbra is számítanak rá. Mindez azt jelenti, hogy közös megegyezés született, és a felek nem estek egymás torkának, békés úton váltak el egymástól.

Amit eddig tudunk, hogy a direktor több horrorelemet szeretett volna hozzáadni a filmhez, ahogy azt a bejelentés pillanatában is elmondta nyáron. Azonban Kevin Feige múltkor már helyesbített, hogy a Doctor Strange-folytatás nem horrorfilm lesz, mindössze lesznek ijesztő részek benne. Lehet, hogy ez okozta a kreatív különbséget a stúdió és a rendező között, mert a Marvel szerette volna a PG-13-as karikán belül tartani, ám a rendező hajlott egy nagyobb besorolásra. Tiszta spekuláció ez, de meglepődnénk, ha nem ez vezetett volna a váláshoz.

A folytatás már régóta a levegőben volt, de csak nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentették be a Doctor Strange az őrület multiverzumában című második részt. A film bemutatóját 2021 nyarára időzítették, így legjobb esetben is az idei év második felében el kell kezdeni a forgatást, ha tartani szeretnék az eredeti tervet. Egyelőre nem tudni, hogy a rendező elvesztése mennyiben érinti a bemutatót, esetleg von-e maga után bármi következményt, de nem valószínű. Szinte biztos, hogy a Marvelnek van tartalékterve, és szem előtt tartották az utód kérdését.

Doctor Strange
Total
7
Shares
Previous Article
Vasember

Vasember halála sokkal durvább is lehetett volna a Bosszúállók: Végjáték fináléjában

Next Article

A WB Games Montreal újabb jelét adta, hogy egy Batman-videojátékon dolgoznak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!