Doctor Strange

Kevin Feige tisztázta, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában horrorfilm lesz-e

Kevin Feige magyarázkodik Scott Derrickson korábbi kijelentése miatt, hogy a Doctor Strange második része horrorfilm lesz.

Kevin Feige magyarázkodik Scott Derrickson korábbi kijelentése miatt, hogy a Doctor Strange második része horrorfilm lesz.

Miközben Scott Derrickson a San Diego-i Comic-Conon tett bejelentés alatt úgy fogalmazott, hogy a Doctor Strange második része lesz a Marvel Moziverzum első horrorfilmje, Kevin Feige nemrég tisztázta a film tónusával kapcsolatos megjegyzést, és többek közt arról is beszélt, hogy mit várhatunk majd a folytatástól.

A New York-i Filmakadémia vendége volt a Marvel Studios elnöke, ahol elmagyarázta a rajongóknak, hogy valójában a Titkos tanok mesterének következő kalandja nem horrorfilm lesz, csak lesznek benne ijesztő részek.

Referenciaként Steven Spielberget hozta fel és az Indiana Jones franchise rémisztő jeleneteivel, mondván, hogy nem horrorfilmek voltak, de attól még ijesztő jelenetek voltak benne. Ezenfelül dicsérte még Scott Derrickson, ahogy horror elemekkel teszi gazdaggá a filmet, mert elmondása szerint mindig jó szórakozás rettegni.

Doctor Strange

A Doctor Strange az őrület multiverzumában részt 2021. május 7-én mutatják be a mozikban, de mint azt már megtudtuk korábban, a folytatásban a Legfőbb varázsló mellett Skarlát boszorkánnyal is találkozunk majd, hiszen a 2021 tavaszán érkező WandaVision Disney+ sorozat fogja felvezetni a filmet.

Total
19
Shares
Previous Article
Uncharted

Ismét rendező nélkül maradt az Uncharted, miután ütemezési konfliktus miatt Travis Knight lemondott

Next Article
Doctor Strange

Kevin Feige elárulta, hogy váratlan karakterek is feltűnnek majd a Doctor Strange folytatásában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!