America Chavez

Xochitl Gomez kapta volna America Chavez szerepét a Doctor Strange az őrület multiverzumában?

America Chavez is belép az univerzumba?

Múlt hét pénteken több külföldi lap is arról értesült, hogy a Netflix gyártású Bébiszülők klubja című sorozatból ismerős Xochitl Gomez szerepet kap a Doctor Strange 2. részben. A folytatás címe már önmagában egy őrült kalandot vizionál, de ha hozzávesszük, hogy a Titkos tanok mestere mellett Skarlát boszorkány is feltűnik, akkor garantált az idősíkok közötti kaland. A legújabb pletykák szerint pedig akár America Chavez is feltűnhet a filmben.

Xochitl Gomez

Ms. America Chavez viszonylag egy friss szereplője a Marvel képregényvilágnak. A karaktert Joe Casey és Nick Dragotta alkotta meg 2011-ben. Ms. Americát két anya nevelte fel egy utópisztikus dimenzióban. Mikor észlelik a várost fenyegető fekete lyukat, America Chavez hősiességét felhasználva a valóságból átlép a multiverzumba. A karakter egyik képessége, hogy képes ugrálni az univerzumok között, emellett pedig teleportálni is tudja magát egyik helyről a másikra – akárcsak Doctor Strange -, valamint még repülni is tud.

Később visszatér az elsődleges idősíkon a Földre, és csatlakozik a Teen Brigade csoporthoz. A csapattal közösen veszik fel a harcot a rossz ellen, többek között a fiatal Lokival is összetűzésbe kerülnek. A két karakter közötti konfliktus végül arra kényszerítette Ms. Americát, hogy csatlakozzon a Fiatal Bosszúállókhoz, Kate Bishop, Marvel Boy Noh-Varr, Prodigy, Wiccan és Hulkling csapatához. Loki alkut kötött az Anya nevezetű interdimenzionális parazitával, s megpróbálta megakadályozni, hogy Wiccanból Demiurge váljék, az univerzumok készítője. Végül sikerrel jártak, köszönhetően America hatalmas erejének.

America Chavez szerepe több szempontból is beleillik a Mavel Studios jövőképébe. A karakter képességei remekül passzolnak a Doctor Strange 2. történetéhez, valamint ő lenne az első LMBTQ karaktere a Marvel Moziverzumnak. A stúdió többször kihangsúlyozta, a jövőben nagyobb szerepet kap a diverzitás a filmvásznon.

Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatását a tervek szerint október végén vagy november elején kezdik, a bemutatóra pedig 2022. március 25-ig kell várnunk.

Total
3
Shares
Previous Article

Új videón látható Miles Morales egyik legfontosabb képessége

Next Article
Ma Rainey’s Black Bottom

Traileren Chadwick Boseman utolsó filmje, a Ma Rainey’s Black Bottom

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!