x
Close


Közelgő események

Filmek

Egyszerűen csak The Batman lesz Ben Affleck Denevéremberének a címe

Az író és rendező Ben Affleck elmondta, hogy The Batman néven érkezik az első rész.

  • Publishedoktóber 4, 2016

Az író és rendező Ben Affleck elmondta, hogy The Batman néven érkezik az első rész.

Múlt héten a Warner Bros. anyavállalatánál a Time Warner-nél a CEO, Jeff Bewkes elárulta, hogy a Ben Affleck-féle Batman-film másfél év múlva fog érkezni, ami azt jelenti, hogy 2018 tavaszára várható a Sötét lovag következő része. Miközben a színész új filmje, A könyvelő hamarosan a mozikba kerül, és ennek reklámozása folyik, de “szünet” közben még arra is volt ideje, hogy pletykálkodjon egy picit a nagy projektjéről (Batman-ről). A következőket mondta Ben Affleck:

Azt hiszem, hogy a filmet csak The Batman-nek fogjuk hívni. Legalább ezt is tisztáztuk most. Megeshet, hogy változtatok rajta. Ennyi, amit tudunk eddig. Jelenleg is dolgozunk a forgatókönyvön, ami elég jól alakul, nagyon izgatott vagyok már miatta. Biztosíthatok mindenkit, amint elkészült, hallani fogjátok.

Talán emlékezhettek arra, mikor év elején Ben Affleck ügyfele, Patrick Whitesell azt hangoztatta, hogy már megírta a forgatókönyvet a Batman-filmhez, de úgy tűnik, hogy még mindig dolgozni kell rajta. Sajnos több részletet az Associated Press-szel sem osztott meg Ben Affleck.

A filmről annyit tudunk, hogy Joe Manganiello már aláírt a szerepre, s ő fogja játszani az egyik keménylegényt a The Batman-ben, hiszen ő lesz Deathstroke. Ben Affleck korábban célzott rá, hogy Deathstroke először az Igazság ligájában kap feladatot, ott vezetik fel a karaktert – erről egy videó is készült már -, de nem világos, hogy milyen jelenetről lesz szó.

Ben Affleck rendezheti majd a The Batman-filmet, amit Geoff Johns társíróval közösen készít jelenleg is. Geoff Johns neve sokaknak ismert lehet, hiszen nemrég nevezték ki a Warner Bros.-on belül a DC filmek vezetőjének. Jelentek meg olyan pletykák is, miszerint a Batman-filmben több gazfickóval is szembekerül majd a Denevérember, s talán Deathsroke nem is a főellenség lesz, hanem csak egy felbujtó, aki a szabadjára engedi egy tucat elmebeteget az Arkham Elmegyógyintézetből. Addig is, míg várunk az újabb Batman-filmről szóló hírre, nézzétek meg Ben Affleck-kel készített interjút a lap tetején.

Ha a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a DC és Marvel hírekről, akkor LIKE-old a Wide Screen-t, illetve Marvel és DC Univerzum-ot Facebookon!

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.