x
Close


Közelgő események

Filmek

Elkezdődött a Fűrész 8 forgatása

Továbbra is nagy kérdés, hogy milyen formában tér vissza Kirakós a nyolcadik részben.

Elkezdődött a Fűrész 8 forgatása
  • Publishedoktóber 4, 2016

Továbbra is nagy kérdés, hogy milyen formában tér vissza Kirakós a nyolcadik részben.

A Lionsgate júliusban jelentette be, hogy érkezik a kirakós játék következő darabkája, a Legacy, amit a tervek szerint ősszel kezdenek el forgatni Torontóban. Úgy tűnik, hogy már forog is a Fűrész 8, amiről rögtön két kép is érkezett Twitter-en. Minden jel arra utal, hogy a folytatásban visszatér Kirakós (Tobin Bell), aki őrült, halálos feladataival fogja megkeseríteni az áldozatai életét – legalábbis egy követője garantáltan szadista módon öli majd az embereket.

Bloody Disgusting jelentése szerint annak ellenére, hogy a filmet elkezdték felvenni, a stúdió sem adott ki hivatalos casting-listát, sem szinopszist a filmhez, mindössze ők is annyiból gazdálkodhatnak, amit az olvasóik megosztottak velük, történetesen a kettő darab képet. A fényképen az látható, hogy valaki már kiásta John Kramer/Kirakós sírját, mert a koporsó a sír mellett hever. Jöhet a kérdés, hogy ki áshatta ki?

A franchise ikonikus alakja John Kramer meghalt a Fűrész 3-ban, de visszaemlékezések során mindig szerepet kapott a folytatásokban is. Utoljára 2010-ben a Fűrész 3D-ben láttuk Kirakósként, amiben elmondta, hogy több követője is van, akik halála után is folytatni fogják, amit elkezdett. A mostani képek is pont ezt hivatottak megerősíteni, hogy Kirakós a nyolcadik részben is fel fog tűnni.

A Spierig testvérek (Peter és Michael Spierig) rendezheti a nagy sikerű franchise sokadik folytatását. Februárban jelentették be, hogy a Piranha 3D írópárosa, Josh Stolberg és Peter Goldfinger közösen szerkeszti a forgatókönyvet, ám történetről sem akkor, sem most nem tudni még semmit. Kérdéses, hogy Tobin Bell karaktere, Kirakós tényleg visszatér-e a legújabb részben, de a temetős képeket elnézve erre nagy esély van.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.