Főoldal Filmek A Fűrész visszatérő gyilkosát láthatjuk az első hivatalos képen; az is kiderült, mikor játszódik a horror előzményfilmje
Filmek

A Fűrész visszatérő gyilkosát láthatjuk az első hivatalos képen; az is kiderült, mikor játszódik a horror előzményfilmje

A Fűrész X első képkockája mellett azt is elárulták, mikor játszódik a cselekmény.

18
Fűrész

Az idei San Diego-i Comic-Con már javában zajlik írók és színészek nélkül a WGA és a SAG-AFTRA sztrájkja miatt, és bár maguk a főszereplők nem népszerűsíthetik a produkciót, azért próbálnak kedveskedni a rendezvényre kilátogatóknak, s növelni az érdeklődést a régóta futó Fűrész-franchise iránt.

Megjelent az első hivatalos kép a hosszú ideje futó Fűrész-franchise tizedik részéből, melyen Tobin Bell látható a visszatérő John Kramer, azaz a Fűrész-gyilkos szerepében. A Lionsgate bejelentette, hogy a tizedik film, amely a Fűrész X címet viseli, az eredetileg meghirdetettnél egy hónappal korábban, szeptember 29-én jön ki az amerikai mozikban, és a stúdió az első képkockát is megosztotta a horror előzményfilmjéből.

A képen a visszatérő Tobin Bell látható John Kramer, azaz a csavaros Fűrész-gyilkos szerepében.

A film idővonalát is megerősítették, a Fűrész X az első két film eseményei között fog játszódni, és “egy beteg és kétségbeesett Johnra összpontosít, aki Mexikóba utazik egy kockázatos és kísérleti orvosi beavatkozásra, a rákja csodaszerének reményében – csakhogy rájön, hogy az egész művelet egy átverés, amivel a legkiszolgáltatottabbakat akarják átverni. A hírhedt sorozatgyilkos új céllal felfegyverkezve tér vissza a munkájához, és a rá jellemző zsigeri módon, fondorlatos, elborult és zseniális csapdák segítségével veszi a szélhámosok fejét.”

A filmhez kiadott rövid leírásból kiderült tehát, hogy Fűrészt inkább egy bosszúálló antihősként, mint egyenesen gonosztevőként próbálnák meg ábrázolni az új részben. A népszerű horrorfranchise tizedik részét Kevin Greutert (Fűrész VI, Fűrész VII) rendezi Peter Goldfinger (Fűrész, Spirál) és Josh Stolberg forgatókönyve alapján.

A stáblistán szerepel még Synnove Macody Lund, Steven Brand, Michael Beach, Renata Vaca, Paulette Hernandez, Joshua Okamoto és Octavio Hinojosa, a szereplők között pedig Shawnee Smith-t láthatjuk Amanda Young szerepében.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...