Főoldal Filmek Rendkívül érdekes hírek érkeztek a Thor: Ragnarok-filmhez
Filmek

Rendkívül érdekes hírek érkeztek a Thor: Ragnarok-filmhez

Megerősítést nyertek a korábbi pletykák, brutálisan erős cselekménye lesz az új Thor-filmnek.

137

Megerősítést nyertek a korábbi pletykák, brutálisan erős cselekménye lesz az új Thor-filmnek.

A Thor: Ragnarok bemutatójáig még mindig több, mint egy év van, de ahogy telnek-múlnak a napok és közeledünk a forgatás végére, úgy tudunk meg egyre többet a filmből. Azok, akik nem szeretnék lelőni a poént, és képesek kivárni a film premierét, ők most csak LIKE-olják az oldalainkat Facebook-on!

Spoiler rész következik!

Végre kiderült, hogy pontosan miként is kapcsolják össze a Planet Hulk történetet Thor-ral, Karl Urban karaktere, Skurge, valamint Valkyrie (Tessa Thompson) miként kapcsolódik a történetbe. A Schmoes Know-on jelent meg cikk, melyből nem csak a film történetéről tudhatunk meg többet, hanem magukról a szereplőkről is. Régóta beszélték, hogy Planet Hulk képregényt is érinti a film, amit most meg is erősítettek.

Ragnarok, Hulk és Thor az arénában azért küzd, hogy kijussanak onnét. Az arénát a Nagymester üzemelteti, aki egy meglehetősen kemény igazságosztó. Kiderült, hogy Skurge-nak (Karl Urban) több feladata is lesz a filmben. A harcosok az arénában küzdenek, mialatt Thor összefut a gyönyörűséges Valkűrrel (Tessa Thompson). Összefognak, és együtt menekülnek majd a bolygóról, amiben valahogy Skurge is részt vesz.

Az első és legfontosabb, ez az egész úgy hangzik, mintha a Ragnarok a bolygó neve lenne a Thor 3-ban. A képregénnyel ellentétben, ahol a Ragnarok egy robot klónt takar, amit Tony Stark teremtett meg a Polgárháborúban Thor képmására – Thor eltűnt, és sokan halottnak hitték. Úgy tűnik, hogy a filmben nem ez lesz a helyzet, és más értelmet nyer a Ragnarok szó, sőt még a bolygó nevét is átkeresztelték így, hiszen a Planet Hulk-ban a bolygót Sakaar-nak nevezik. Ez várható volt, többször is elmondták, hogy lesznek eltérések a film és a képregény között.

Érdekes, és logikus lépés lenne, hiszen Skurge a Nagymester támogatását élvezi, így ebből fakadóan nagyobb hatalma is van, de a cselekmények során átáll majd a jók oldalára. És itt megint jön a csavar, hiszen a Planet Hulk képregényben nem a Nagymester volt, aki mozgatta a szálakat. Azt erősíti ez, hogy korábban olyan hírek jelentek meg, hogy a Nagymester élvezi, és szereti az arénaharcot, és a legnagyobb harcosokat gyűjti össze (Hulk és Thor). Sajnos arról nem írnak, hogy Skurge miként változik meg, s lesz jófiú a Thor: Ragnarok-ban. Talán Thor és Hulk közösen győzi meg, hogy segítsen nekik, mert egy sokkal nagyobb veszéllyel, Hela-val (Cate Blanchett) kerülnek szembe, és őt kell megállítaniuk.

Anélkül, hogy többet tudnánk a filmről, már örülhetnek a rajongók, mert úgy tűnik, hogy a remek kalandnak nézünk elébe. Jó hír, hogy nem csak azért látunk új karaktert, mert a Marvel-nek tetszik, hanem mert tényleg komoly cselekményszála lesz a részben. Hela szerepe továbbra is nagyon rejtély a filmben, de akár Sam Neil karakterét is említhetnénk, akinek szerepét továbbra sem jelentették be.

A Thor: Ragnarok filmet jelenleg is forgatja Taika Waititi Ausztráliában, és a 2017. november 3-án lesz megnézhető a mozikban. A képregényfilmben látható lesz Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Anthony Hopkins (Odin) és Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), továbbá visszatér a Warriros Three néven ismert hármas is (Tadanobu Asano, Zachary Levi és Ray Stevenson).

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...

Disney
Filmek

A Disney-mesék és filmek valóságos helyszíneinek TOP 30-as listája

Kiadták a TOP 30-as listát, amivel találkozhatták a Disney-mesékben és filmekben.

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Filmek

Gareth Edwards szerint “sok pontatlanságot” olvashattunk a Zsivány Egyes pótforgatásáról

Több pletykát is olvasni lehetett a Zsivány Egyes forgatásáról.

Taylor Swift Ryan Reynolds
Filmek

A Deadpool 3. sztárjaival lógott Taylor Swift – már spekulálnak az énekesnő cameójáról

Arról spekulálnak a rajongók, hogy melyik karaktert játszhatja majd Taylor Swift a...