Wide Screen
Image default
Filmek

Azt pletykálják a The Batman filmről, hogy …

Még tervezés alatt van a projekt, jelenleg is írják a szkriptet, de egy érdekes hír jelent meg a The Batman reboot filmről.

Még tervezés alatt van a projekt, jelenleg is írják a szkriptet, de egy érdekes hír jelent meg a The Batman reboot filmről.

Nem olyan régen a film írója és rendezője, Ben Affleck osztott meg egy nagyon érdekes videót Twitter-en. Egyből felkapta mindenki a fejét, hogy az a rejtélyes maszkos, akivel majd az Igazság ligájában is találkozni fogunk, esetleg a The Batman reboot-hoz is köthető lesz? És igen, pár napra rá, a rendező elárulta, hogy a Batman-film főgonosza Deathstroke lesz, akit a videón is láthattak a rajongók, s amely karaktert Joe Manganiello színész fog játszani.

A #BatmanNap kapcsán érkezett egy tweet, mely azt állítja, hogy a film nemcsak egy helyszínen fog játszódni, hanem több célpontja is lesz a gazfickóknak. A tervek szerint az Arkham Elmegyógyintézetből megszöknek majd a rabok, és a segítőjük éppen az említett Deathstroke lehet majd, ő vezeti majd a szöktetést, ő szabadítja a városra az ellenfeleket. Ben Affleck nem kommentálta a híreket, pletykákat, de ha a rendező kvalitásából indulunk ki, akkor van valóságalapja a bejegyzésnek. Visszatérve még arra, hogy több helyszínen is fog futni a cselekmény, Arkhamban kiszabadított „betegek” Gotham várost szemelik ki célul, de az éjszaka Lovagja, Batman felveszi a harcot velük. Nagyon vad hírek szerint Robin is besegít majd Batman-nek, de erre ne vegyünk mérget.

Batman-nel legközelebb 2017. novemberében találkozhatunk az Igazság ligája című filmben.

Még több a témában...

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Kévés Bence Mihály

A Wonder Woman 1984 promóciós képein még mindig a főszereplőket mutatják: Diana, Gepárd és Steve Trevor

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder A zöld lámpások és Jonathan Kent vendégszerepére utalt Az Igazság Ligája rendezői változatában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat