Főoldal Filmek Dwayne Johnson és a Warner Bros. kapcsolata egy tequilabárban romlott meg, miközben a Black Adam folytatását erőltette a színész
Filmek

Dwayne Johnson és a Warner Bros. kapcsolata egy tequilabárban romlott meg, miközben a Black Adam folytatását erőltette a színész

Egy tequilabárban mérgesedett el Dwayne Johnson és a Warner Bros. kapcsolata.

161
Black Adam

Gyökeres változások elé néz a DC Univerzum (korábban csak DCEU néven), és ami a legaggasztóbb, hogy hivatalosan még semmit nem jelentettek be, csak hallomásokból értesülünk, és minden egyes megnyilatkozással egyre bizarrabb dolgokra derül fény. Egy új jelentésben a Black Adam sztárja, Dwayne Johnson és a Warner Bros. kapcsolatáról olvashatunk, mi okozott feszültséget a színész és a stúdió között.

A Variety értesülései szerint Johnson, valamint a Black Adam producerei, Hiram Garcia és Beau Flynn “felborzolták a kedélyeket”, miután “mindenkit megkerültek”, hogy David Zaslav vezérigazgatónak elmondják, milyen ötlettel álltak elő a folytatásra, amiben Black Adam mellett Henry Cavill is komoly szerepet kapott volna, mint Superman. A jelentés egyes forrásai tagadták, hogy szóba került volna Black Adam jövője, de megerősítették, hogy Zaslav valóban találkozott a trióval.

Johnson és Cavill állítólagos terveinek része volt egy Black Adam és Superman közötti leszámolás is, amelyben Cavill ismét szerepet kapna. Mint arról korábban beszámoltunk, a DC Films korábbi elnöke, Walter Hamada kezdetben elutasította azt a felvetést, hogy Cavill vendégszerepet kapjon a film stáblista alatti jelenetében. Johnson azonban később Hamada utódaihoz, Michael De Lucához és Pam Abdyhoz fordult, akik az újraforgatások során zöld utat adtak.

Míg a “titkos” találkozó talán némi rosszindulatot szült, a Variety beszámolója egy hosszabb eseménysorozatról írt, amely tovább feszítette Johnson és a Warner Bros. kapcsolatát, és további költségvetési problémákat vetett fel a filmnél, Az egyik ilyen beszámoló szerint Johnson azt követelte, hogy a PG-13-as film premierjére egy tequilabárt állítsanak fel, amelyben az ő márkája, a Teremana szerepel.

A Black Adam decemberi bemutatója sem sokat lendített a kasszasikereken. Bár a film erősen kezdte az első hetet, és várhatóan nullszaldós lesz, a pótforgatás (amikor Cavill jelenetét teljes titokban rögzítették) borsos árat követelt, úgy tudni, hogy 40 millió dollárral növelte a film összköltségét. Johnson elvárásaival kapcsolatban a Variety egyik forrása hozzátette a DC-től, hogy “Az igényei nőttek, a hozam pedig egyszerűen nem volt meg”.

A premier után végül Cavill bejelentette, hogy visszatér az Acélember szerepében, majd néhány hétre rá, James Gunn megerősítette, hogy készül egy új Superman, de Henry Cavill nélkül, mivel egy fiatalabb színésszel képzelik el a jövőt. A történtek és a gyenge bevételek után valószínűleg Black Adamtől is elköszönhetünk, legalább is a közeljövőben biztosan nem tér vissza a hős.

Black Adam
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...