Főoldal Filmek Ezra Miller maradhat Flash, de Wonder Woman jégre kerül a DC Univerzum első fázisában
Filmek

Ezra Miller maradhat Flash, de Wonder Woman jégre kerül a DC Univerzum első fázisában

Flash biztonságban lehet, és még januárban bejelentik a DC Univerzum első néhány projektjét.

62
Flash

Újabb részletek derültek ki a DC Studios a DC Univerzummal kapcsolatos terveiről, és bár a vezetők nyitottnak tűnnek arra az ötletre, hogy Ezra Miller maradjon Flash szerepében, Wonder Woman egyelőre jégre kerülhet, de hangsúlyozzuk, hivatalos bejelentést még nem kaptunk. James Gunn tegnap arról osztott meg hírt, hogy még ebben a hónapban többet tudhatunk meg.

A James Gunn és Peter Safran által vezetett DC Studiosnak nagy tervei vannak, és nulláról építik újjá a DC Univerzumot. A Superman kivételével minden hírt kezeljünk fenntartásokkal, pletykaként, hiszen a vezetők eddig nem nyilatkoztak. A Variety osztott meg néhány új érdekes részletet a tervekről, amiből úgy tűnik, a Gunn által januárra ígért leleplezés “a filmes univerzummal kapcsolatos hároméves, összefüggő víziójukat” takarja, vagyis nem fogják egyszerre bejelenteni a 10 éves terveket. A Warner Bros. egyszer már megjárta, amikor bemutatták a DC-s terveket, és nem végződött jól.

Gunn és Safran terve “egy átfogó, de nem általános reboot”. Más szóval, lehet, hogy nem lesz teljesen újjáépítve az univerzum, ahogyan eddig azt hittük, még úgy sem, hogy Henry Cavill már biztosan nem tér vissza Supermanként. Kemény dió lesz megmagyarázni a dolgokat, köztük például azt, hogy miért lesz új Superman, de a Flash tökéletes alkalom lehet egy újjákezdéshez, hiszen a filmben megnyitják a multiverzum kapuit.

Ha már a skarlátvörös szuperhős szóba került, az internetes portál arról is írt: “Tekintve, hogy Miller távol tartotta magát a gondoktól, mióta nyáron elkezdte a mentális egészségügyi kezelést, néhány vezető hajlik arra, hogy a színész folytatásban játssza a villámot”. Sokan megdöbbennek majd, ha ezt hallják, de a film állítólag hihetetlenül jól vizsgázott az első tesztvetítéseken.

Gunn és Safran állítólag a Warner Bros. Discovery maximális támogatását élvezik a döntéseikben. Patty Jenkins tervét is megvétózták, miután a rendező bemutatta a Wonder Woman 3. első vázlatait a stúdiónak, s úgy hírlik, hogy az első hároméves tervben egyáltalán nem szerepel Wonder Woman. Hasonló cipőben járhat Jason Momoa által megformált Aquaman is, akiről azt beszélik, hogy a jövőben inkább egy másik DC-karaktert keltene életre.

The Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...

Disney
Filmek

A Disney-mesék és filmek valóságos helyszíneinek TOP 30-as listája

Kiadták a TOP 30-as listát, amivel találkozhatták a Disney-mesékben és filmekben.

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Filmek

Gareth Edwards szerint “sok pontatlanságot” olvashattunk a Zsivány Egyes pótforgatásáról

Több pletykát is olvasni lehetett a Zsivány Egyes forgatásáról.