x
Close


Közelgő események

Filmek

Ezra Miller maradhat Flash, de Wonder Woman jégre kerül a DC Univerzum első fázisában

Flash biztonságban lehet, és még januárban bejelentik a DC Univerzum első néhány projektjét.

Ezra Miller maradhat Flash, de Wonder Woman jégre kerül a DC Univerzum első fázisában
  • Publishedjanuár 5, 2023

Újabb részletek derültek ki a DC Studios a DC Univerzummal kapcsolatos terveiről, és bár a vezetők nyitottnak tűnnek arra az ötletre, hogy Ezra Miller maradjon Flash szerepében, Wonder Woman egyelőre jégre kerülhet, de hangsúlyozzuk, hivatalos bejelentést még nem kaptunk. James Gunn tegnap arról osztott meg hírt, hogy még ebben a hónapban többet tudhatunk meg.

A James Gunn és Peter Safran által vezetett DC Studiosnak nagy tervei vannak, és nulláról építik újjá a DC Univerzumot. A Superman kivételével minden hírt kezeljünk fenntartásokkal, pletykaként, hiszen a vezetők eddig nem nyilatkoztak. A Variety osztott meg néhány új érdekes részletet a tervekről, amiből úgy tűnik, a Gunn által januárra ígért leleplezés “a filmes univerzummal kapcsolatos hároméves, összefüggő víziójukat” takarja, vagyis nem fogják egyszerre bejelenteni a 10 éves terveket. A Warner Bros. egyszer már megjárta, amikor bemutatták a DC-s terveket, és nem végződött jól.

Gunn és Safran terve “egy átfogó, de nem általános reboot”. Más szóval, lehet, hogy nem lesz teljesen újjáépítve az univerzum, ahogyan eddig azt hittük, még úgy sem, hogy Henry Cavill már biztosan nem tér vissza Supermanként. Kemény dió lesz megmagyarázni a dolgokat, köztük például azt, hogy miért lesz új Superman, de a Flash tökéletes alkalom lehet egy újjákezdéshez, hiszen a filmben megnyitják a multiverzum kapuit.

Ha már a skarlátvörös szuperhős szóba került, az internetes portál arról is írt: “Tekintve, hogy Miller távol tartotta magát a gondoktól, mióta nyáron elkezdte a mentális egészségügyi kezelést, néhány vezető hajlik arra, hogy a színész folytatásban játssza a villámot”. Sokan megdöbbennek majd, ha ezt hallják, de a film állítólag hihetetlenül jól vizsgázott az első tesztvetítéseken.

Gunn és Safran állítólag a Warner Bros. Discovery maximális támogatását élvezik a döntéseikben. Patty Jenkins tervét is megvétózták, miután a rendező bemutatta a Wonder Woman 3. első vázlatait a stúdiónak, s úgy hírlik, hogy az első hároméves tervben egyáltalán nem szerepel Wonder Woman. Hasonló cipőben járhat Jason Momoa által megformált Aquaman is, akiről azt beszélik, hogy a jövőben inkább egy másik DC-karaktert keltene életre.

The Flash
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.