Főoldal Filmek James Gunn egy Superman-film forgatókönyvén dolgozik, de Henry Cavill nélkül, egy fiatalabb színésznek adják a szerepet
FilmekBREAKING

James Gunn egy Superman-film forgatókönyvén dolgozik, de Henry Cavill nélkül, egy fiatalabb színésznek adják a szerepet

Superman visszatér, de nem Henry Cavill fogja játszani az Acélembert.

332
Superman

A DC Univerzum első igazán nagy bombahíre, miszerint James Gunn bejelentette az új DC Univerzum első projektjét, és ez bizony Superman. Ő írja majd film forgatókönyvét, de Henry Cavill nem fog visszatérni az Acélember szerepében. Arról egyelőre nincs hír, hogy ki lehet Cavill utódja vagy Gunn az írás mellett a rendezést is elvállalja-e.

Bejelentésében azt is megerősíti Gunn, hogy a szerepet 2013 óta megtestesítő Henry Cavill nem fog visszatérni Supermanként, és egy fiatalabb színészt keresnek majd a karakter életre keltésére – bár megjegyzi, hogy már találkoztak Cavill-lel arról, hogy egyeztessenek egy másik szerepről, akit eljátszhat a színész a jövőben. A helyzet kísértetiesen hasonlít Jason Momoa szerepére, akiről szintén azt beszélik, elköszön Aquaman szerepétől, s Lobo lesz.

A forgatókönyv még nagyon kezdetleges, de a The Hollywood Reporter értesülései szerint a film egy fiatal Clark Kentet mutat be, aki riporteri karrierjét megkezdi a Daily Planetnél – ez nem egy eredettörténet lesz. Ez azt jelenti, hogy a film elsősorban Metropolisban fog játszódni, nem pedig Smallville-ben, és láthatjuk majd találkozni a főhőst többek között olyan ikonikus DC-karakterekkel, mint leendő felesége, Lois Lane.

Gunn közösségi oldalán osztott meg részleteket az első projektről, a következő írta: “Peter és én készen állunk a DC-tervvel, és nem is örülhetnénk jobban neki; az új év elején izgalmas információkat tudunk majd megosztani az első projektjeinkről. A tervek között szerepel többek között a Superman. A kezdeti fázisban a történetünk Superman életének egy korábbi szakaszára fog koncentrálni, így a karaktert nem Henry Cavill fogja alakítani. De most volt egy nagyszerű találkozónk Henryvel, nagy rajongók vagyunk, és számos izgalmas lehetőségről beszélgettünk, hogy a jövőben együtt dolgozhassunk.”

A Black Adam stáblista alatti jelenete körül kisebb zűrzavar alakult kis, de bennfentesek tisztázták a közelmúltban, hogy Cavill nagy nyilvánosságot kapott bejelentése Superman visszatéréséről nem a színész elvetemült döntése volt, hanem a stúdió kidolgozott tervében tényleg szerepelt, de ez még Walter Hamada irányítása alatt történt. Azelőtt döntötték el, hogy felbérelték volna Gunnt és Peter Safrant a DC Studios vezetésére. A társ-vezetők döntöttek úgy, hogy itt az ideje teljesen lezárni a múltat, és a DC Univerzum egy új korszakát jelentsék be.

Superman

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman: Legacy
Filmek

A forgatás első napján megosztott egy képet Superman jelmezéről James Gunn

Az első kép Superman új jelmezéről, és a film címe is változott.

Pingvin
Sorozatok

Hamarabb jöhet a Batman előzménysorozata, a Pingvin

A vártnál előbb lehet a Pingvin bemutatója.

Superman
Filmek

Az Acélember csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz?

Melyik szerepben tudnátok elképzelni Henry Cavillt a Marvelnél?