Főoldal Filmek A DC Studios új vezetői valószínűleg törölték a Wonder Woman 3. részt, és Aquaman jövője is veszélybe került
Filmek

A DC Studios új vezetői valószínűleg törölték a Wonder Woman 3. részt, és Aquaman jövője is veszélybe került

A tervükben nem szerepel a Wonder Woman 3. része, és Aquamannek is búcsút inthetünk.

44
Wonder Woman 1984

Miközben a DC Studios frissen kinevezett vezetői, James Gunn és Peter Safran közel egy hónapja dolgozik a DC Univerzum jövőjén, egy filmről lassan biztosan kijelenthetjük, hogy az új irányítás alatt már nem fog elkészülni. Tegnap este jött a hír, hogy a bejelentett Wonder Woman 3. több mint valószínű, hogy készül el, és ez még semmi.

A The Hollywood Reporter szerint Gunn és Safran a közelmúltban “mélyen a tervezésbe” merült, hogy alaposan kidolgozzák a DC Univerzum következő 10 évét, és az alaptervük már megvan, amit szeretnének a Warner Bros. Discovery vezérigazgatójának is bemutatni. Amennyiben David Zaslav jóváhagyja nekik a tervet, akkor új időszámítás kezdődik a DC Comics filmes, sorozatos és animációs részlegén. De nem mindenki fog örülni ennek, ugyanis az egyik film, ami nem szerepel a tervekben, az a Wonder Woman 3.

Bennfentesek szerint Patty Jenkins rendezővel és Gal Gadot főszereplésével bejelentett harmadik részt “jelenlegi formájában halottnak nyilvánították”. A The Hollywood Reporter forrásai szerint Jenkins nemrég bemutatta a Geoff Johns-szal közösen írt tervezetet a harmadik részhez. Gunn, Safran és a Warner Bros. Pictures társ-vezérigazgatói, Michael De Luca és Pamela Abdy azonban közölték Jenkinsszel, hogy ez a film nem illik bele a DC Studios új tervébe.

Jenkins eddig két Wonder Woman-filmet rendezett, egy eredettörténetet feldolgozó szólófilmet 2017-ben és a Wonder Woman 1984 folytatását 2020-ban, mindkettőben Gal Gadot játssza Wonder Womant. Emellett Gadot szerepelt több másik filmben is Zack Snyder irányítása alatt, köztük a Batman Superman ellen és Az Igazság Ligája című filmekben. Arról egyelőre nincs hír, hogy mi lesz a franchise jövője, és hogy egy esetleges rebootnál Gadot marad-e a szerepben.

De a Wonder Woman 3. “törlése” csak az egyik rossz hír. A jelentés szerint a DC új terve az lehet, hogy teljesen lezárja a Snyderverse-t – ahogy arról a Warner Bros. vezetői már beszéltek korábban – és Henry Cavill főszereplésével készülő Az acélember 2. rész munkálatait is leállítják, valamint véget vet a Jason Momoa főszereplésével készült Aquaman-filmeknek. Mindkét karakter a közelgő Flash-filmben fog cameózni.

Cavill bejelentése, hogy visszatér Superman szerepében, nem volt elhamarkodott, hiszen komoly tervek voltak egy folytatásra, sőt, felmerült Az Igazság Ligája egy újabb része, amelyben a Synderverse szereplői játszották volna a főszerepeket. Gunn és Safran tervei azonban teljesen máshogy alakultak, és az eddig megismert karakterek nélkül képzelik el a jövőt. Ez még nem jelenti azt, hogy Wonder Woman, Superman és Aquaman nem kap szerepet a jövőben, de valószínűleg más színészek játsszák majd a karaktereket.

A jelentésekből úgy tűnik, hogy Gunn és Safran tiszta lappal szeretné újjáépíteni a DC Univerzumot, és bár a Snyderverse továbbra is beszédtéma marad a DC-nél, egyfelől mert a rajongók nyomást gyakorolnak a stúdióra, ugyanakkor a vezetők egyértelműen kijelentették, szeretnének teljes egészében eltávolodni a korábbi univerzumtól. Ezt igazolja a mostani jelentés is, hogy még a megismert karaktereknek is búcsút inthetünk, hogy ne legyen átfedés a múlt és az új éra között.

Wonder Woman 1984
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet
Filmek

Gareth Edwards szerint “sok pontatlanságot” olvashattunk a Zsivány Egyes pótforgatásáról

Több pletykát is olvasni lehetett a Zsivány Egyes forgatásáról.

Taylor Swift Ryan Reynolds
Filmek

A Deadpool 3. sztárjaival szurkolt Taylor Swift – már spekulálnak az énekesnő cameójáról

Arról spekulálnak a rajongók, hogy melyik karaktert játszhatja majd Taylor Swift a...

Fűrész X
Filmek

A Fűrész X megkapta a legdurvább korhatár-besorolást a magyar mozikban

A Fűrész X annyira durva lett, hogy csak 22 és 5 óra...

Fűrész X
Filmek

A szomszédok kihívták a rendőrséget a Fűrész X vágójára, sikoltozásra lettek figyelmesek

A Fűrész X rendezője elárulta, hogy vágás közben a rendőrség kopogtatott az...