Főoldal BREAKING Henry Cavill hivatalosan is megerősítette, Superman még visszatér
BREAKINGFilmek

Henry Cavill hivatalosan is megerősítette, Superman még visszatér

Nincs több találgatás, Henry Cavill visszatér Superman szerepében.

371
Superman

A Black Adam bemutatója óta nem titok, hogy Henry Cavill visszatér Superman szerepében a film stáblista utáni jelenetében, de a színész most hivatalossá tette visszatérését, és új képet adott az Acélemberről, valamint ígéretet tett arra, hogy még több filmben láthatjuk majd a karakterét a jövőben.

Az elmúlt években több egymásnak ellentmondó hírt és pletykát lehetet olvasni, hogy látjuk-e még az angol színészt a DC Comics ikonikus karaktereként. Sokan nem fogadtak volna a visszatérésre, majd jött Dwayne Johnson, aki állítólag fontos szerepet játszott Cavill visszatérésében, meggyőzte a Warner Bros. vezetőit, és az utolsó pillanatban leforgattak egy stáblista utáni jelenetet a filmjéhez. A napokban már megosztottunk egy cikket, hogy mennyire összetett volt, s milyen titokban forgatták le a Black Adam utolsó jelenetét.

Ma este pedig a színész az alábbi Instagram-posztot osztotta meg, amelyben megköszönte a rajongók folyamatos támogatását, miközben megígérte, hogy a Black Adam vendégszerepre csak egy “nagyon kis ízelítő abból, ami még jön”. Emellett egy új képet is mellékelt a DC Comics ikonikus hőséről.

Cavill felbukkanása után sokan nem akartak hinni a szemükben, és a jelenet ellenére többen úgy gondolták, hogy a cameo után még korántsem kőbe vésett a folytatás, most azonban hivatalossá tették, hogy sikerült megegyezni, és Superman még visszatér a jövőben.

Egyelőre csak találgatni tudunk, hogy mit jelent Superman számára a jövő. Az elmúlt napok eseményei után azt már tudjuk, hogy készül egy szólófilm a karakterrel, ami lényegében Az acélember 2. része les, és nyilvánvalóan arról mehetnek egyeztetések, hogy Superman és Black Adam összecsapjon, hiszen a The Rock másról sem beszélt az elmúlt hetekben, hogy ezt meg kell csinálniuk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...