x
Close


Közelgő események

Filmek

Daniel Craig az elsőszámú jelölt a James Bond 25 főszerepére

Film producere elmondta, hogy továbbra is Craig-et szeretnék a Sony-nál.

Daniel Craig az elsőszámú jelölt a James Bond 25 főszerepére
  • Publishedoktóber 1, 2016

Film producere elmondta, hogy továbbra is Craig-et szeretnék a Sony-nál.

Még mindig nagyon sötétben tapogatózunk, s szó sincs arról, hogy Daneil Craig visszatérne a James Bond 25-ben, miközben számos jel arra mutat, lennének jó páran, akik szívesen magukra öltenék a dupla-nulla-hetes ügynök jelmezét. Tegnap az Eon Productions embere világosan elmondta, hogy ők kitartanak, és nagyon szeretnék, ha Craig legalább még egy filmre maradna.

A BBC Rádióban beszélgettek az Eona vezető producerével, ahol világosan elmondták, hogy ki a kiszemelt (Daniel Craig). Callum McDougall együtt dolgozott Daniel Craig-gel az elmúlt négy film alatt, és azt mondta, hogy valószínűleg visszatér a szerepre még most:

Határozottan ő az első számú választás.

McDougall beszélt a sorozat révén híressé vált Barbara Broccoli és Michael G. Wilson producerekről is, hogy talán ők is hasonlókat szeretnének, de konkrét bizonyítékokkal jelenleg nem tudja alátámasztani a gondolatokat:

Bárcsak tudnám. Imádjuk Daniel-t, és szeretnénk, ha Bond-ként térne vissza. Nem kérdés, hogy ő Michael G. Wilson és Barbara Broccoli első számú jelöltje. Tudom, hogy ők is bíznak benne, hogy visszatér.

Ha valaki tudja, hogy miről beszél, akkor az McDougall, hiszen az elmúlt 9 évben minden Bond-filmnél ott volt, végig kísérte Daniel Craig James Bond-os karrierjét is: a Casino Royal, a Quantum csendje, a Skyfall és a Spectre filmnél is részt vett a munkákban. Az ötödik film egyelőre cím nélkül szerepel a stúdió listáján, és még történetet sem kreáltak a szereplőhöz.

Többen is esélyesek lehetnek a megüresedő titkos ügynöki állásra, köztük van a Thor-filmek sztárja, Tom Hiddleston is, de Idris Elba nevét is sokszor hallottuk már a médiában. Utóbbi elmondta, hogy megtiszteltetés lenne számára a szerep, de túl öregnek gondolja magát egy ilyen akcióhős szerepre, és csak a rajongói kívánnák oda. Jamie Bell nevét nem régóta lehet hallani, ha Craig végleg szögre akasztaná a szmokingját, talán a Sony Pictures neki adná.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.