Főoldal Filmek CinemaCon: Sony Pictures nélkül kezdődött az idei rendezvény
Filmek

CinemaCon: Sony Pictures nélkül kezdődött az idei rendezvény

Érdeklődés hiányában elmaradt a Sony Pictures előadása a CinemaConon.

301
CinemaCon Sony Pictures

Akik várták például a Pókember 4. hivatalos bejelentését, csalódottak lehetnek most, ugyanis az egyik nagy hollywoodi stúdió nem tartott előadást az amerikai Színháztulajdonosok Országos Szövetségének (NATO) hivatalos kongresszusán. Télen még pletyka volt, mostanra hivatalos lett, hogy a Sony Pictures csúnya magyar szóval “kiüli” a Las Vegas-i filmes rendezvényt.

Míg 2023-ban a CinemaCon egyik legnagyobb és legjobb előadását hozta össze a stúdió sztárokkal és előzetesekkel, addig 2024-ben nem a Sony Pictures előadásával indult hétfőn este a program, helyette Emily Blunt és Ryan Gosling főszereplésével forgatott A kaszkadőr világpremierjét tekinthettük meg a nevadai nagyvárosban.

Ez nem az első alkalom, hogy a Columbia, a TriStar, a Screen Gems és a Playstation Productions anyavállalata kihagyja a kiállítást. A Sony Pictures otthon maradt 2019-ben is, annak ellenére, hogy olyan filmekkel készült, mint a Pókember: Idegenben, Quentin Tarantino Volt egyszer egy… Hollywood és Greta Gerwig Kisasszonyok című alkotásaival.

Bár a Sony nem részletezte, hogy miért hagyta ki a rendezvényt akkor, a stúdió belső forrásai a The Wrap megkeresésére elmondták, hogy a filmek bemutatóira összpontosítanak most, és ebbe nem fér bele, hogy előadással készülnek a moziümeltetőknek. A Sony Pictures vezérigazgatója/elnöke, Tom Rothman szenvedélyes, “menő” beszédeket tartott, és minden alkalommal dicsérte a mozi tulajdonosokat és gúnyolta azokat, akik a mozik hanyatlását jósolták a pandémia alatt.

A stúdió 2024-es műsorprogramján olyan filmek kapnak helyet, mint a február 14-én bemutatott Madame Web, a héten érkező Szellemirtók – A borzongás birodalma, vagy akár említhetjük az idei év egyik nagy sikerét, az Imádlak utálni című filmet. Nyáron érkezik a Bad Boys – Mindent vagy többet (2024. június 14.), egy cím nélküli, Apple által gyártott sci-fi film Channing Tatum és Scarlett Johansson főszereplésével (2024. július 12.) és a Venom 3. (2024. november 8.).

CinemaCon
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események