Főoldal Filmek A Marvel és a Sony teljesen más állást képvisel, most éppen a Pókember 4. rendezőjéről megy a vita
Filmek

A Marvel és a Sony teljesen más állást képvisel, most éppen a Pókember 4. rendezőjéről megy a vita

Továbbra sincs egyetértés a Marvel és a Sony között a cím nélküli Pókember 4. résznél.

242
Pókember: Idegenben
Forrás: Marvel Studios

A Pókember 4. legújabb pletykái között arról olvashatunk, hogy a Marvel Studiosnak és a Sony Picturesnek nagyon eltérő elképzelései vannak arról, hogy ki legyen a film rendezője. A projektet egy éve erősítették meg, de azóta csak aggasztó híreket olvashattunk a filmről, hogy a két stúdió nem tud megegyezni néhány dologban.

Az elmúlt hónapok történései miatt szenzációhajhászok rámentek a rajongókat aggasztó hírekre, s elkezdtek olyan pletykákat megosztani a közösségi médiában, hogy a Marvel Studios és a Sony Pictures között nincs egyetértés, nem tudnak megegyezni a következő filmről. A két stúdió teljesen ellentétes véleményen van a folytatásról, mind kreatív irányvonallal kapcsolatban, mind megjelenési időpont tekintetében.

A bennfentes hírében álló Daniel Richtman ma arról számol be, hogy a Sony mindenképp szeretné siettetni, hogy mielőbb bemutassák a negyedik részt a mozikban (kerüljön ez bármibe is, még az sem tántorítja vissza a stúdiót, ha ez azt jelenti, hogy Kevin Feige kreatív szempontból nem tud szorosan részt venni a munkában). Lényegében a Sony kiéhezett a sikerre, és mindennél jobban vágyik egy sikerfilmre, ami érthető a Madame Web csúfos bemutatója után.

A Sony Picutres főnöke, Tom Rothman nagyon szeretné, ha Jon Watts, a Pókember: Hazatérés, a Pókember: Idegenben és a Pókember: Nincs hazaút rendezője visszatérne. Elvégre ő egy megbízható kéz, aki három hatalmas kritikai és kereskedelmi sikert szállított nekik. Feige eközben valaki mást szeretne – vélhetően Drew Goddardot -, és azt szeretné, ha Watts más MCU-projekteken dolgozna. Volt idő, amikor Watts ült A Fantasztikus Négyes rendezői székében, de végül a Star Wars-sorozatot választotta, most viszont felmerült a neve a következő Bosszúállók-filmek egyikére vagy akár mindkettőre esélyes lehet.

Richtman hozzátette még, hogy Amy Pascal, a Pókember-franchise egykori producere reméli, hogy Feige kiveszi részét az élőszereplős Miles Morales-filmben, ami arra utal, hogy a Marvel Studios és a Sony közötti partnerség folytatódik, miután Tom Holland búcsút int Peter Parkernek. A Madame Web után ez bölcs döntésnek tűnik.

Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

CinemaCon Sony Pictures
Filmek

CinemaCon: Sony Pictures nélkül kezdődött az idei rendezvény

Érdeklődés hiányában elmaradt a Sony Pictures előadása a CinemaConon.