Főoldal Filmek Kevin Feige és a Sony állítólag összeveszett a Pókember 4. sztorija kapcsán, mivel a stúdió azt akarja, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatérjen
Filmek

Kevin Feige és a Sony állítólag összeveszett a Pókember 4. sztorija kapcsán, mivel a stúdió azt akarja, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatérjen

Aggasztó pletykákat hallottunk a Pókember 4. munkálatairól, a Marvel és a Sony teljes más álláspontot képvisel.

334
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Sony Pictures

A Pókember: Nincs hazaút sorsdöntő fináléval végződött, amikor Doctor Strange visszaállította a varázslatot, ami torzulást idézett elő a Multiverzumon. A film végén hazaküldték a más univerzumokból érkező gonosztevőket és falmászókat, de a történetnek volt egy nagy csavarja is, mégpedig az, hogy az egész világ elfelejtette, ki is Peter Parker, köztük legjobb barátai is.

Kevin Feige szűkszavúan nyilatkozott arról, hogy milyen irányt vesz majd a történet, a Marvel Studios szeretne egy visszafogottabb, New York-i kalandot a falmászónak, és a karakter küzdelmeit szeretnék előtérbe helyezni. A legfrissebb hírek szerint viszont a Sony Pictures nem ért egyet Feige elképzelésével, és “az addig üsd a vasat, amíg meleg” közmondással élve a lehető legtöbb pénzt szeretnék kisajtolni a legértékesebb címükből. Ehhez pedig visszahoznák a korábbi két Pókembert. A Sony abszolút a pénzre menne rá, mindent feláldoznak, csak vonzóbb legyen a rajongóknak a negyedik rész.

A Pókember: Nincs hazaút premierje után a rajongók a karakter sorsáról találgattak, Kevin Feige bejelentette, hogy egy negyedik film Tom Holland főszereplésével már biztosan készül. Még bőven van teendő, mielőtt a kamerák forognának, vagy bármilyen információt megosztanának a filmről. Az elméletek szerint a Holland által alakított Peter Parker, azaz Pókember egy sokkal földhözragadtabb történet része lesz, és a karakter érzelmi aspektusainak adnak teret, hogy kibontakozhasson a filmben, és ezzel a közönség számára is átélhetőbb lenne a címszereplő kihívásai.

Úgy tűnik azonban, hogy Feige elképzelése a filmről nem az, amit a Sony Pictures elképzelt. A The Hollywood Handle osztotta meg a bennfentes Daniel Richtman pletykáit, hogy a produkciós óriás, és a Marvel Studios állítólag teljesen más megközelítésben szeretné elkészíteni a filmet. A Sony azt szeretné, ha a cím nélküli Pókember 4. egy grandiózus vizuális látványosság lenne, és mindezt úgy érnék el, hogy a korábbi szövetségeseket visszahoznák, vagyis Tobey Maguire és Andrew Garfield ismét szerepet kapna.

Sok rajongó megfogalmazta már aggályait, hogy a Sony csak a pénzért csinálja a filmet, és az egyik legjövedelmezőbb üzletként tekint a franchise-ra, ami nem jó irány. A stúdió kezében kétszer is megbukott a franchise, és az utóbbi három film sikere egyértelműen a Marvel Studios kreatív csapatának volt köszönhető. A Pókember: Nincs hazaút lefektette az alapokat a folytatás előtt, hogy végre azt a hőst kapják a rajongók, akit régóta szeretnének. Valószínűleg áthidalják majd a problémákat, a két stúdió közötti felszültséget elsimítják, ahogy korábban is tették.

Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.