Pókember: Nincs hazaút

Kevin Feige nem akarja, hogy a rajongók pánikba essenek a Pókember: Nincs hazaút befejezésétől; megerősítette, hogy a Pókember 4. aktív fejlesztési fázisba lépett

A Marvel és a Sony sem mond le a Pókemberről, jön a folytatás.

Lehet, hogy Amy Pascal producer nemrég “megerősítette” egy újabb Pókember-trilógia terveit, de egy későbbi interjúban mintha visszatáncolt volna kijelentésétől. Most azonban a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige is megerősítette, hogy a Sony Pictures stúdióval közösen dolgoznak a Pókember 4. részén.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

A Pókember: Idegenben bemutatója után a Disney/Marvel Studios és a Sony Pictures összerúgta a port, s a két stúdió útjai elváltak, így a falmászó egy rövid időre, de elhagyta a Marvel Moziverzumot. Hogy mi történt a két stúdió között, csak hónapokkal később derült ki, de hatalmas visszhangot váltott ki az eset a rajongók és a filmkészítők között, ami végül egy új megállapodáshoz vezetett. Őszintén szólva, máig nem világos, hogy pontosan milyen egyezség is született a Marvel Studios és a Sony Pictures között, de több forrásból is arról lehetett hallani, hogy a Sony Pictures azzal a feltétellel írta alá a szerződést, ha a Marvel Moziverzum és a Sony saját Pókember-univerzuma között elmosódnak a határok.

Most, hogy a Pókember: Nincs hazaút című filmet bemutatták a mozikban, a mozilátogatók máris a karakter MCU-s jövője miatt izgulnak. Ezen az sem segít, hogy a főszereplőt alakító Tom Holland folyamatosan arról beszél az elmúlt hetekben, hogy búcsút int a szerepnek, de Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke a The New York Times lapnak adott interjújában megnyugtatta a rajongókat.

Amy és én, a Disney és a Sony beszélgetünk arról – igen, aktívan elkezdjük kidolgozni, hogy merre tart a történet legközelebb, amit csak azért mondok ki nyíltan, mert nem akarom, hogy a rajongók olyan traumán menjenek keresztül, mint ami a ‘Idegenben’ után történt [- erősítette meg Feige, utalva a Pókember 4-re.] Ezúttal nem fog megtörténni.Kevin Feige

A Pókember-franchise producere, Amy Pascal még azzal egészítette ki Feige nyilatkozatát, hogy Peter Parker története merre folytatódhat legközelebb. “A most készült filmünk végén láthatjuk, ahogy Pókember egy olyan jelentős döntést hoz, amit még soha nem láttunk tőle. Ez egy áldozat. És ez sok mindent ad nekünk, amivel dolgozhatunk a következő filmhez.”

Kétségeink abban nem lehetnek, biztosak vagyunk benne, hogy Tom Holland visszatér a Pókember 4. részében, de várhatóan egy kisebb szünetet akar tartani a következő rész előtt, legalábbis erre utalnak a színész kijelentései. A döntésért senki sem hibáztathatja, de érthető okok miatt a rajongók és alighanem a stúdió is szeretné bemutatni a negyedik részt 2024/2025 évben. A főszereplőt alakító Holland szerepe nem kérdéses, de a rendezőt elvesztették, miután Jon Watts következő nagy projektje a Fantasztikus Négyes lesz. De azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy a film után visszajön a Pókember 4. részére.

Pókember: Nincs hazaút
Total
8
Shares
Previous Article
KéK Bogár

A Kék Bogár című filmet már nem az HBO Maxon, hanem a mozikban fogják bemutatni

Next Article
Doctor Strange

Rengeteg cameo és instrukció miatt kerül sor a Doctor Strange az őrület multiverzumában pótforgatására

Related Posts