Főoldal BREAKING Tom Holland a Pókember: Nincs hazaút után is marad az MCU Pókembere és újabb trilógiát jelentettek be
BREAKINGFilmek

Tom Holland a Pókember: Nincs hazaút után is marad az MCU Pókembere és újabb trilógiát jelentettek be

Tom Holland marad a Pókember szerepében, és a Marvel is besegít a készítésbe.

186
Pókember: Nincs hazaút

Hosszú hónapokon át tartó találgatások után Tom Holland marad a Marvel Moziverzum Pókembere, sőt újabb három filmre kaptunk utalást. A Pókember franchise Amy Pascal producer kifejtette, hogy még a Pókember: Nincs hazaút című filmmel sem fejeződik be az együttműködés a Sony Pictures és a Marvel Studios között, mert a Sony már “a következő Pókember-filmre készül Tom Hollanddal és a Marvellel”.

Holland a hónap elején nagy port kavart a rajongók körében, amikor úgy fogalmazott, hogy továbbra sem biztos abban, hogy a Nincs hazaút megjelenése után is folytatja Peter Parkerként. A Fandangónak adott interjújában azonban a Pókember egykori producere, Amy Pascal – aki azóta a Universal Pictures producere lett – megerősítette, hogy Holland folytatja szerepét a Marvelnél és a Sonynál.

Nem ez az utolsó film, amit a Marvellel együtt készítünk – [ez nem] az utolsó Pókember-film. Készülünk a következő Pókember-film elkészítésére Tom Hollanddal és a Marvellel, csak ez nem része… úgy gondolkodunk, hogy ez három film, és most pedig a következő három következik. Ez nem az utolsó MCU-filmünk.

Amy Pascal

Ez még koránt sem jelenti azt, hogy Holland egy újabb trilógiára szerződik, de a dolgok arra utalnak, hogy a Sony hosszú távon gondolkodik a karakterről. Ez különösen jó hír azok után, hogy a spekulációk szerint az MCU és a Sony saját, különálló Pókember-univerzumának karakterei hamarosan keresztezik egymást. Erre Pascal csak annyit mondott: “Igen, a Marvel és a Sony továbbra is partnerként folytatja a közös munkát”. Még rejtélyesebben, amikor arról kérdezték, hogy Holland esetleg feltűnhet-e másik filmben, ami nem a MCU része: “Továbbra is mindannyian együtt akarunk filmeket készíteni. Mit szólsz ehhez a válaszhoz?”

Pascal azonban azt leszögezte, hogy a Sony Pictures megközelítése a szuperhősfilmekről nemcsak az univerzumokról szól, vagyis a Marvel Moziverzum multiverzumról és a stúdió saját Pókverzumáról: “A párhuzamos univerzumok rengeteg érdekes történetet eredményeznek, de nem hiszem, hogy minden egyes film a multiverzumban fog játszódni. Szerintem ez nagyon izgalmas, és ez a film mindenképpen az.”

Annyira nem nagy meglepetés, hogy a Sony folytatni szeretné a munkát ezt a gyümölcsöző munkát. A Pókember szerepében nyújtott teljesítménye rendkívül sikeres volt Hollandnek, a Pókember: Idegenben lett minden idők legsikeresebb Pókember-filmje, és a Nincs hazaút pedig valószínűleg az év egyik legjövedelmezőbb filmje lesz – erre lehet következtetni, hogy a jegyek iránti kereslet miatt több mozihálózat weboldala is összeomlott az elővétel rohamától.

Pókember: Nincs hazaút
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.