Főoldal Filmek Tom Holland így reagált a hírre, miszerint jöhet a következő Pókember-trilógia az MCU színeiben
Filmek

Tom Holland így reagált a hírre, miszerint jöhet a következő Pókember-trilógia az MCU színeiben

Ezúttal nem spoilerezett semmit a jövővel kapcsolatban.

158
Pókember: Nincs hazaút

Tegnap a Pókember: Nincs hazaút című film producere, Amy Pascal felrobbantotta az internetet, amikor elárulta, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios egy új trilógiát fejleszt, szóval a korábbi aggasztó hírek ellenére a Nincs hazaút bemutatója is marad Pókember a Marvel Moziverzum berkein belül. Sőt, Pascal kijelentéséből arra is lehet számítani, hogy Pókemberrel még többet találkozunk majd, s akár a Sony Pictures saját készítésű filmjeiben is szerepet kap Tom Holland.

Amy Pascal tegnapi kijelentése nagy felfordulást okozott, amikor megerősítette, hogy egy új trilógia van készülőben Tom Holland főszereplésével a Pókember: Nincs hazaút bemutatója után. A hír után a szaksajtó kétségbe vonta a producer kijelentését, legalábbis olyan tekintetben, hogy mennyire vannak előrehaladott állapotban a következő három rész tervezésével, de úgy tűnik, hogy Peter Parkert alakító Hollandnek lesz egy kisebb szabadsága még az új trilógia előtt – derült ki egy interjúból, amit a Nincs hazaút sajtókörútja során készítettek.

Az egész egy szerepléssel kezdődött tegnap az egyik francia talkshowban. Bár úgy tűnik, hogy Holland megpróbálja lassítani ezt az őrült iramot és a rajongók vágyakozását is csitítani kijelentésével, ennek ellenére tisztában van azzal, hogy mi következik a falmászó számára a következő években.

Figyeljetek, csak annyit mondok, hogy nagyon-nagyon izgalmas dolgokról kell beszélnünk. Nem tudom, mik ezek a dolgok, vagy hogy mit fognak jelenteni. De úgy tűnik, hihetetlenül fényes jövő áll előttünk, és ahogy már korábban is mondtam, a Pókember örökké bennem fog élni.

Tom Holland

Pascal időzítése furcsa volt, de azt nem gondolnánk, hogy a Sony és a Marvel már a részletekről is megegyezteett… hacsak Pascal kijelentésével nem Holland egyik korábbi nyilatkozatát próbálta ellensúlyozni, amikor azt mondta az ifjú színész, hogy talán a film után nem látjuk többet Peter Parker szerepében. Holland valószínűleg rengeteg kérdést fog kapni az elkövetkező hetekben a trilógia terveivel kapcsolatban, így biztosak vagyunk benne, hogy lesz még mondania a folytatásról, de az már most megfigyelhető, mennyire óvatosan fogalmazott.

Pókember: Nincs hazaút
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.