Pókember: Nincs hazaút

Tom Holland így reagált a hírre, miszerint jöhet a következő Pókember-trilógia az MCU színeiben

Ezúttal nem spoilerezett semmit a jövővel kapcsolatban.

Tegnap a Pókember: Nincs hazaút című film producere, Amy Pascal felrobbantotta az internetet, amikor elárulta, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios egy új trilógiát fejleszt, szóval a korábbi aggasztó hírek ellenére a Nincs hazaút bemutatója is marad Pókember a Marvel Moziverzum berkein belül. Sőt, Pascal kijelentéséből arra is lehet számítani, hogy Pókemberrel még többet találkozunk majd, s akár a Sony Pictures saját készítésű filmjeiben is szerepet kap Tom Holland.

Amy Pascal tegnapi kijelentése nagy felfordulást okozott, amikor megerősítette, hogy egy új trilógia van készülőben Tom Holland főszereplésével a Pókember: Nincs hazaút bemutatója után. A hír után a szaksajtó kétségbe vonta a producer kijelentését, legalábbis olyan tekintetben, hogy mennyire vannak előrehaladott állapotban a következő három rész tervezésével, de úgy tűnik, hogy Peter Parkert alakító Hollandnek lesz egy kisebb szabadsága még az új trilógia előtt – derült ki egy interjúból, amit a Nincs hazaút sajtókörútja során készítettek.

Az egész egy szerepléssel kezdődött tegnap az egyik francia talkshowban. Bár úgy tűnik, hogy Holland megpróbálja lassítani ezt az őrült iramot és a rajongók vágyakozását is csitítani kijelentésével, ennek ellenére tisztában van azzal, hogy mi következik a falmászó számára a következő években.

Figyeljetek, csak annyit mondok, hogy nagyon-nagyon izgalmas dolgokról kell beszélnünk. Nem tudom, mik ezek a dolgok, vagy hogy mit fognak jelenteni. De úgy tűnik, hihetetlenül fényes jövő áll előttünk, és ahogy már korábban is mondtam, a Pókember örökké bennem fog élni.Tom Holland

Pascal időzítése furcsa volt, de azt nem gondolnánk, hogy a Sony és a Marvel már a részletekről is megegyezteett… hacsak Pascal kijelentésével nem Holland egyik korábbi nyilatkozatát próbálta ellensúlyozni, amikor azt mondta az ifjú színész, hogy talán a film után nem látjuk többet Peter Parker szerepében. Holland valószínűleg rengeteg kérdést fog kapni az elkövetkező hetekben a trilógia terveivel kapcsolatban, így biztosak vagyunk benne, hogy lesz még mondania a folytatásról, de az már most megfigyelhető, mennyire óvatosan fogalmazott.

Pókember: Nincs hazaút
Total
19
Shares
Previous Article
A galaxis őrzői vol. 2.

James Gunn elárulta, hogy A galaxis őrzői vol. 2. tesztvetítésén ki volt a legnépszerűbb karakter, és nem Bébi Groot volt az

Next Article
Pókember: Nincs hazaút

A Bosszúállók: Végjáték óta nem kelt el annyi jegy elővételben, mint a Pókember: Nincs hazaút című filmre

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!