Idris Elba

Idris Elba túl öreg lenne James Bondhoz?

Idris Elba maga erősítette meg, hogy nem valószínű, hogy valaha is 007-est fog játszani a mozivásznon.

Idris Elba maga erősítette meg, hogy nem valószínű, hogy valaha is 007-est fog játszani a mozivásznon.

Mikor tavaly bemutatták a Spectre filmet, voltak pletykák arról, hogy az lehetett Daniel Craig utolsó Bond-filmje. Azóta lassan eltelt egy év, de hivatalosan még most sem mondta ki, vagy erősítette meg a színész, hogy szögre akasztotta volna az öltönyt. Sokat lehetett hallani arról is, hogy talán Idris Elba lehet a következő dupla nulla hetes ügynök az MI6-nél, de egyre kevesebb esélyt látni erre.

Idris Elba nevét először 2014-ben dobták be, mikor a Sony elszenvedte a nagy hackertámadást, s kiderült, hogy a színész levelezett a stúdióval, Amy Pascallal. Az elnök már akkor nagyon szerette volna, ha Elba lenne a következő Bond. A napokban volt egy beszélgetés a sztárral a Good Morning America nevezetű műsorban, ahol a következőket mondta a 43 éves színész:

Ez az egyik legvadabb szóbeszéd a világban. Továbbra is azt mondom, ha ez meg is történne, akkor az a nemzet akarata lenne, mert semmiféle beszélgetés nem volt köztem és az (Sony) elnök között. De bárhová megyek, az emberek azt várják, hogy bejelentsük. Egy rendkívül őszinte ember vagyok, és úgy gondolom, hogy túl öreg vagyok már egy ilyen szerepre. Futkorászni az autók között, csajokhoz, martiniket inni, kinek van már erre ereje? Szörnyen hangzik!

A rajongók többsége továbbra is kitart amellett, hogy Idris Elba nem túl öreg egy ilyen szerepre. Tom Hiddleston, aki az egyik legnagyobb esélyese, hogy megkapja a szerepet, már ő is harmincötödiket rúgja, miközben a legfiatalabb, Jamie Bell csak 30 éves. Az évekből nem szabad kiindulni, mi sem bizonyítja jobban azt, hogy 2005-ben mikor Daniel Craig elvállalta a szerepet már 37 esztendős volt. Várjuk a stúdió döntését, hogy ki fogja alakítani a huszonötödik James Bond film főszereplőjét.

Total
0
Shares
Previous Article

King Arthur - első plakát

Next Article

Stranger Things - A teljes történet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!