Doctor Strange kalandjával érkezik a végső Zsivány Egyes előzetes

A legfrissebb hírek szerint a a Doctor Strange-filmmel mutatkozik be a Zsivány Egyes utolsó előzetese.

A legfrissebb hírek szerint a a Doctor Strange-filmmel mutatkozik be a Zsivány Egyes utolsó előzetese.

A Star Wars News hozta le a hírt, hogy a harmadik előzetest október végén, legrosszabb esetben november elején kapjuk meg. Szeptember 23-30. között tartották Szentpéterváron a Kino Expo Internation nevezetű rendezvényt, ahol a Disney oroszországi marketing vezetője, Elena Brodskaya is jelent volt. Ám úgy tűnik, hogy elszólta magát. Az egyik legfontosabb információt ugyanis megosztotta a jelenlévőkkel, vagyis azt, hogy mikor érkezik a következő előzetes a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet című spin-off részhez.

Brodskaya több olyan Disney filmről is beszélt, amit a közeljövőben készül a stúdió bemutatni, mint például A szépség és a szörnyeteg, vagy akár az idei év talán legjobban várt filmjéről a Rogue One-ról is. A marketinges asszony elmondta, hogy az utolsó előzetest a Doctor Strange filmhez a hetén fogják bemutatni. Az új Marvel film október 28-án érkezik Oroszországba és az Egyesült Királyságba, egy héttel korábban, mint az Egyesült Államokba. Természetesen az amerikai Disney anyavállalat nem kommentálta az esetet, nem erősítette meg a hírt, de nem is cáfolta. Jó eséllyel nem kacsa Brodskaya elszólása, hiszen Az ébredő Erő utolsó trailere is októberben debütált (október 19-én).

Ha nem szeretnél lemaradni a későbbiekben sem a Star Wars-os hírekről, akkor kövesd az oldalt a közösségi médiában, és LIKE-old a hivatalos Star Wars Hungary Facebook oldalt!

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

M’Baku lesz Fekete Párduc egyik ellensége a filmben

Next Article

Daniel Craig az elsőszámú jelölt a James Bond 25 főszerepére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!