Wide Screen
Image default
Filmek

[CCXP 19] Matt Reeves megerősítette, hogy jövőre a The Batman is ott lesz a CCXP rendezvényen

Egy okkal máris több, hogy jövőre ott legyünk a CCXP találkozón, ugyanis Matt Reeves rendezőtől a The Batman is panelt kap egy év múlva.

Egy okkal máris több, hogy jövőre ott legyünk a CCXP találkozón, ugyanis Matt Reeves rendezőtől a The Batman is panelt kap egy év múlva.

Egy órával ezelőtt kezdődött a DC és a Warner Bros. közös előadása, melyben bemutatkozott a Wonder Woman 1984 első előzetese is. A mai napon sokan egy The Batman prezentációra is számítottak, azonban Matt Reeves úgy döntött, hogy mivel még egy képkockát sem rögzítettek – hiszen a forgatás csak jövőre veszi kezdetét -, ezért nem mutatnak semmit a rajongóknak, még koncepciós terveket sem a készülő projektből.

Az esemény helyett azonban a direktor egy üzenetet hagyott a hátra, melyben megerősítette, hogy egy év múlva találkoznak, s akkor már Robert Pattinson főszereplésével készülő új Batman-film is fontos szerepet kap a CCXP 20-as találkozón.

A rendező néhány napja erősítette meg, hogy Peter Sarsgaard is csatlakozott az Alkonyatból ismert Robert Pattinson vezetésével készülő alkotáshoz. Mások mellett Jeffrey Wright kapta James Gordon rendőrfőnök szerepétMacskanő ezúttal Zoë Kravitz lettAndy Serkis (Alfred)Colin Farrell (Pingvin) – a megerősítésre azért még várunk -, míg Paul Dano először keltheti életre Rébuszt a filmvásznon.

Matt Reeves teljes titoktartásban készíti a szuperhősfilmet, bár az elmúlt hetekben több karaktert is megerősített már, de a sztorit még mindig hétpecsétes titokként kezelik, pletykák szerint azonban a film alaptörténetét a méltán híres Batman: The Long Halloween képregényből meríti.

A The Batman bemutatóját 2021. június 25-ére tűzték ki.

The Batman

Még több a témában...

Terence Winter vezetésével spin-off sorozatot készíti az HBO Max, ami a The Batman univerzumában játszódik

Kévés Bence Mihály

Matt Reeves azon mesterkedik, hogy a The Batman-trilógiában bemutatja a főhős egyik legnagyobb ellenfelét?

Kévés Bence Mihály

A Joker mintájára egy Bane spin-off is készülhet, és akár még a The Batman folytatásában is megjelenhet a karakter

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat