Andy Serkis

A Fekete Párduc után a The Batmanben is kipróbálná magát Andy Serkis, ő lehet ugyanis Alfréd

A Venom 2. rendezője és a Fekete Párduc gonosztevője lehet Alfred Pennyworth a Matt Reeves-féle The Batmanben.

A Venom 2. rendezője és a Fekete Párduc gonosztevője lehet Alfred Pennyworth a Matt Reeves-féle The Batmanben.

Alig néhány perce derült ki egy beszámolóból, hogy Colin Farrell tárgyalásokat folytat a Warner Bros. stúdióval Pingvin szerepéről, úgy tűnik azonban, hogy újabb nagy bejelentés(ek) van(nak) küszöbön. A The Wrap értesülései szerint a Golden Globe-ra is jelölt Andy Serkis színész-rendező is csatlakozott a The Batman szereplőgárdájához.

A majmok bolygója franchise rendezőjének érkezésével borítékolható volt, hogy Jeremy Irons nem tér vissza Alfréd szerepében, hiszen Ben Affleck távozásával egy fiatalabb Sötét lovagot kapunk, amolyan előzményfilmet készítenek a DC Moziverzumban. Bruce Wayne szerepére a befutó végül az Alkonyat filmek vámpírjával azonosított Robert Pattinson lett, de mások mellett a sorozat olyan neveket sorakoztat fel, mint Jeffrey Wright Gordon rendőrfőnök szerepében, Zoë Kravitz lett Macskanő, Paul Dano Rébuszra írt alá, akivel most először találkozunk a filmvásznon, most pedig Alfréd szerepe találhatott gazdára.

Jeremy Irons

És ezzel talán még nem értek véget a meglepetések, ugyanis Justin Kroll, a Variety munkatársa szerint hamarosan Harvey Dent-et is bejelentik, és ezzel kapcsolatban valakit már megkerestek az HBO csatornán futó Succession drámasorozat színészei közül.

A The Batman forgatása valamikor 2019 végén vagy 2020 elején kezdődhet, de a bemutatóra sajnos 2021. június 26-áig kell várnunk.

Total
0
Shares
Previous Article
Colin Farrell

Colin Farrell egy lépéssel közelebb került, hogy ő legyen Pingvin a The Batmanben

Next Article
Az Igazság Ligája

Rengeteg vizuális-effekt készült Az Igazság Ligája Snyder-féle változatához

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!