Wide Screen
Image default
Filmek

A The Batman egyik titokzatos szerepére írt alá Peter Sarsgaard, de van egy tippünk, kit játszik majd

Matt Reeves újabb bejelentésével zárjuk a mai napot, ugyanis a The Batman rendezője bejelentette, hogy Peter Sarsgaard is csatlakozott a szereplőgárdához.

Matt Reeves rendező közösségi oldalán, Twitteren jelentette be, hogy a Golden Globe-díjra is jelölt Peter Sarsgaard (Zöld lámpás, A hét mesterlövés) is csatlakozott a Warner Bros. nagy volumenű The Batman-film szereplőgárdájához, de több részletet azzal kapcsolatban nem osztott meg, hogy kit kelt majd életre a filmvásznon. De azért így is akadnak tippek, hogy melyik rejtélyes karakter bőrébe bújik.

A The Hollywood Reporter úgy gondolja, hogy vagy egy korrupt rendőrt alakít majd a történetben, vagy a kerületi ügyészt fogja eljátszani. Ha figyelembe vesszük, hogy a casting előtt többször is szóba került már Harvey Dent, azaz Kétarc, egyre valószínűbbnek tűnik, hogy áhított szerepre Sarsgaard csapott le, s ezzel vált közel teljessé a gárda.

A rendező korábban már megerősítette, hogy az Alkonyatból ismert Robert Pattinson kapta a főszerepet, ő váltja Ben Afflecket a denevérjelmezben, Jeffrey Wright kapta James Gordon rendőrfőnök szerepét, Macskanő ezúttal Zoë Kravitz lett, Andy Serkis (Alfred), Colin Farrell (Pingvin) – a megerősítésre azért még várunk -, míg Paul Dano először keltheti életre Rébuszt a filmvásznon. Sarsgaard mellett Jayme Lawson neve mellett is kérdőjel van még.

Peter Sarsgaard
Peter Sarsgaard attends a special screening for the “Experimenter”, during the New York Film Festival at Alice Tully Hall, on Tuesday, Oct. 6, 2015, in New York. (Photo by Andy Kropa/Invision/AP)

A film cselekményét szigorú titoktartás előzi meg, de hírek szerint a történet az Arkham Elmegyógyintézetből megszökött gonosztevőkkel kerül összetűzésbe Gotham City Sötét lovagja, a film alaptörténetét pedig a méltán híres Batman: The Long Halloween képregényből merítik.

A The Batman bemutatóját 2021. június 25-ére tűzték ki, de a forgatást már év végén, vagy jövő év elején elkezdik.

Még több a témában...

A Shazam! rendezője elárulta, miért nem a tradíciós DC logóval kezdődött a film

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder elárulta, eredetileg milyen szerepet szánt Wonder Womannak a Batman Superman ellenben

Kévés Bence Mihály

Mikor folytatódik a The Batman, a Jurassic World 3., a Shang-Chi és más filmek forgatása?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat