Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

[CCXP 19] Végre bemutatták a Wonder Woman 1984 első előzetesét!

Tegnap már kaptunk teaser előzetest a Wonder Woman 1984-ből, ma pedig megérkezett a teljes értékű trailer Diana hercegnő újabb kalandjából.

Elérkeztünk a CCXP 19 talán legfontosabb állomásához, ugyanis a sok más érdekes Marvel és Star Wars: Skywalker kora hír mellett ma lerántották a leplet a nagysikerű DC női szuperhősfilm második részéről, megérkezett a Wonder Woman 1984 első előzetese, melyben Gal Gadot mellett Chris Pine karaktere, Steve Trevor második világháborús vadászpilóta is visszatért, sőt, még Kristen Wiig és Pedro Pascal is felfedte magát, bár előbbit még mindig nem látjuk Gepárd jelmezben.

Patty Jenkins rendező és Gal Gadot néhány órával korábban már bejelentkezett Brazíliából néhány új karakterposzter kíséretében, de alig pár perccel korábban a beígért trailert is közzétették a videómegosztó portálokon.

A Wonder Woman 1984 sztoriját szigorú titoktartás előzi meg, mindössze annyit tudunk, ahogy a cím is mutatja, a történet a ’80-as években (egészen pontosan 1984-et írunk) játszódik majd, amikor is Diana hercegnő konfliktusba kerül a Szovjetunióval, de még ennél is nehezebb feladat elé állítják az amazonok hercegnőjét: összetalálkozik a legvadabb nemezisével a képregényekből, Gepárddal, akit Krsiten Wiig kelt majd életre. Sajnos azonban nem látjuk, hogy milyen Wiig milyen átalakuláson meg keresztül, azt majd csak később fogják leleplezni. De Pedro Pascal is ellent játszik, ő a pletykák szerint Maxwell Lord karakter bőrébe bújik – legalábbis erre következtettünk Patty Jenkins egy korábbi bejegyzéséből.

A Wonder Woman 1984 amerikai bemutatója 2020. június 5-én lesz.

Még több a témában...

Zack Snyder elárulta, eredetileg milyen szerepet szánt Wonder Womannak a Batman Superman ellenben

Kévés Bence Mihály

Patty Jenkins őszintén nyilatkozott arról, miért dobta vissza a Thor 2. részét

Kévés Bence Mihály

Nem streaming lett belőle, hanem két hónappal eltolták a Wonder Woman 1984 bemutatóját

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat