Aquaman Mera

Amber Heard kicsattanó formában várja az Aquaman 2. forgatását, amit edzőtermes képpel bizonyított

Szó sincs leváltásról, Amber Heard keményen készül a forgatásra.

Hivatalosan még nem jelentették be, hogy mikortól forog az Aquaman második része, csak annyit tudni, hogy néhány hónap múlva, az év második felében kezdik a munkát. Merát alakító Amber Heard korábban már megosztott egy képet, hogy hogyan várja a forgatást, most pedig újabb képpel mutatta meg, mennyire keményen készül a folytatásra.

Az elmúlt időben egy megosztó figurává vált Amber Heard, miután volt férjével, Johnny Depp-pel szakítottak, és a nyilvánosság előtt kiteregették szennyesüket. Az eset éveken át elhúzódott, ami nem tett jót egyiküknek sem, ám Depp húzta a rövidebbet. A színész tavaly ősszel pert vesztett a The Sun angol bulvárlap ellen, aminek következménye az lett, hogy a Warner Bros. kirúgta a Legendás állatok harmadik részéből. Az eset nagy port kavart, a rajongók petíciót indítottak Heard leváltásáért, rúgják ki, és Mera szerepét pedig osszák újra. Még egy neves külföldi lap munkatársa is arról is írt, hogy Emiliy Clarke lehet a befutó Mera szerepére, ha a stúdió kiteszi Heard szűrét, de már tudjuk, hogy marad a folytatásra.

Ezeket a pletykákat tavaly cáfolta Heard. Bár a stúdió nem szólalt meg, de beszédes, hogy a Zack Snyder: Az Igazság Ligája pótforgatására is meghívták. Arról a rémálomról van szó, amiben Darkseid megölte Aquamant, s Mera bosszút akar állni szerelméért. Szóval ez is azt erősíti, hogy szó sincs szerepcseréről. Április elején már láttunk képet, ahogy készül a második részre, most pedig egy újabb képet osztott meg, amit éppen az edzőteremből osztott meg a követőivel.

Korábban kiderült, hogy a Trónok harcából ismerős Pilou Asbaek a tárgyalások végső szakaszába értek, ám szerepe egyelőre nem ismert a filmben még. Eközben Patrick Wilson és Yahya Abdul-Mateen II már biztosan visszatérnek korábbi szerepükben, előbbit Orm királyként, utóbbit pedig Fekete Manta szerepében látjuk. Ugyancsak titoktartás övezi a sztorit, de egyesek szerint Manta lehet ezúttal a főellenség majd, és sokan abban is reménykednek, hogy az Ároklakók nagyobb szerepet kapnak ebben a történetben, miután a róluk szóló spin-offot elkaszálta a stúdió.

Az Aquaman 2. részét 2022. december 16-án fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article

Újabb előzetesen mutatkozott meg a Rathet&Clank Rift Apart

Next Article
Mission: Impossible

Tom Cruise egy száguldó vonat oldalán lóg a Mission: Impossible 7. forgatásán

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!