Amber Heard

Amber Heard megerősítette, már nagyon várja, hogy visszatérjen Mera szerepében az Aquaman 2. forgatásán

A rajongói felháborodás ellenére Amber Heard lesz Mera.

Az elmúlt napok eseményeire és pletykáira természetesen Amber Heard is válaszolt, miszerint a Warner Bros. azon dolgozik, hogy leváltsák Merát az Aquaman 2. előtt. Az egész Johnny Depp kirúgásával kezdődött, miután a színész pert vesztett az angol The Sun lap ellen, a stúdió kirúgta a Legendás állatok franchise harmadik részéből, mire a rajongók petíciógyűjtésbe kezdtek. Ebben Heard távozását is követelték.

A színésznő és volt férje évek óta a nyilvánosság középpontjában állnak a családon belüli bántalmazás vádjával, és néhány éve jogi csatározásba is fogtak, s ennek lett most egyik áldozata Depp. Azonban bizonyítékot sikerült már felmutatni arra is, hogy Heard a házasság alatt erőszakos magatartást tanúsított, és sokak szerint ezért felelősségre kéne vonni a színésznőt is. Ehhez képest a színésznő megerősítette, hogy még mindig övé a szerep, és már nagyon várja, hogy visszatérjen a második részben. Heard elmondása szerint valamikor jövőre kezdődhet is a forgatás.

Miután Depp elvesztette Grindelwald szerepét a stúdiónál, kisebb felháborodást és ellenszenvet váltott ki a rajongóknál, hogy Heard megtarthatja a szerepét. Ezért aláírásgyűjtésbe kezdtek, melyben követelik, hogy Depp után Heard szerepét is elvegye a stúdió. Már több mint egymillióan írták alá azt a petíciót, melyben arra kérik a stúdiót, hogy James Wan rendező gondolja át Mera szerepét. A dolgok állása szerint csekély az esélye ennek, hiszen az Entertainment Weekly lapnak Heard megerősítette, hogy még mindig övé Atlantisz királynőjének szerepe, és nagyon várja a visszatérést.

A közösségi médiában a fizetett pletykák és fizetett kampányok nem diktálják [a casting döntéseket], mert nincs valóságalapjuk. Nagyon izgatott vagyok a rajongói szeretetet és a rajongók elismerése mértéke iránt, amit az Aquaman után kaptam, illetve hogy ez olyan sok izgalmat generált Aquaman és Mera között, és ez azt jelenti, hogy visszatérünk.  Nagyon izgatott vagyok a film miatt.Amber Heard

A dolgok azt mutatják, hogy a Warner kitart a színésznő mellett, és nem tervezik másnak adni a szerepet. De rajongóként nem is az a lényeg, ki játssza Merát a filmvásznon, hanem hogy jövőre indul a forgatás. Az utóbbi évek egyik legszórakoztatóbb DC alkotásáról volt szó, így mindenki tűkön ülve várja a folytatást, amit 2022. december 16-ára tűzött ki a stúdió.

Total
1
Shares
Previous Article

TESZT: Pikmin 3 Deluxe

Next Article
Disney+

73 millió előfizetővel rendelkezik a Disney+, miközben hatalmas pénzügyi veszteségről számoltak be

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!