Amber Heard

Több százezer aláírásnál jár a petíció, mely követeli, hogy Amber Heard is veszítse el Mera szerepét

Már több mint 900 ezren írták alá a petíciót.

Az elmúlt hét talán legnagyobb visszhangot kiváltó filmes híre volt, hogy Johnny Depp elvesztette a sötét varázsló, Gellert Grindelwald szerepét a Legendás állatok-filmekben. Mint ismert, Depp a múlt héten pert vesztett a The Sun nevű angol bulvárlappal szemben, a bíróság ítélete szerint a lap jogszerűen nevezte “feleségverőnek” a színészt. A hírek szerint ezt követően Toby Emmerich, a Warner igazgatója felhívta Deppet, és közölte vele a döntést, azzal indokolva mindezt, hogy kommunikációs szempontból óriási kárt okoz ez az ügy a sorozatnak.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a rajongók petícióval tiltakoztak a döntés ellen. A kiáltvány megfogalmazói azzal érvelnek, hogy szerintük Johnny Depp ugyanúgy áldozata volt párkapcsolati abúzusnak, a bíróság női mivolta miatt azonban csak Amber Heardnek hitt.

Most még egy petíció indult a témában. Ez azt követeli, hogy Amber Heard is veszítse el Mera szerepét, melyet az Aguaman-mozikban, illetve a DC univerzumban játszik. A petíció nemrégiben indult és már több mint 900 ezer aláírásnál tart. A kiáltvány megfogalmazói azzal érvelnek, hogy a színésznőt már 2009-ben is vádolták párkapcsolati erőszakkal, és hogy Depp is többször számolt be az őt érő sérelmekről.

Fontos fejlemény a témában, hogy ha minden igaz, már meg is van a Warner elsőszámú jelöltje a szerepre, mégpedig a kiváló dán színész, Mads Mikkelsen személyében, a hírek szerint el is indultak a tárgyalások.

Ti mit gondoltok az ügyről?

Johnny Depp Amber Heard
Total
11
Shares
Previous Article

Ha George Lucas csinálja a folytatástrilógiát, akkor a főellenség és a Kiválasztott is más lett volna

Next Article
Jason Momoa

A Trónok harca után Jason Momoa éhezett és teljesen eladósodott

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!