Johnny Depp

A rajongók petícióval tiltakoznak Johnny Depp kirúgása ellen

Sokan próbálnak küzdeni a színészért.

Az elmúlt hét legnagyobb bulvárhíre volt, hogy Johnny Depp pert vesztett az angol The Sun lap ellen, amit azért perelt be még tavaly novemberben, mert volt felesége, Amber Heard állítása szerint valótlanságot közöltek róla, s a lap munkatársa „feleségverőnek” bélyegezte a színészt. Az ügy kirobbanása után a lap ragaszkodott a leírtakhoz, Depp tagadta, ezért bírósághoz fordult. A napokban azonban ítéletet hoztak, s a 16 napon át tartó tárgyaláson a The Sunnak adott igazat a bíróság.

Bár hivatalos indoklást nem kaptunk, minden bizonnyal ez is közrejátszott abban, hogy Johnny Deppet elbocsájtsák a Legendás Állatok-franchise-ból. A színész ezt közölte a közösségi médiában:

Szeretnélek tájékoztatni titeket arról, hogy a Warner Bros. megkért, adjam vissza a Legendás Állatok-sorozatban játszott szerepemet. Megértem és tiszteletben tartom a döntésüket, így a továbbiakban nem dolgozom majd a produkcióban.

A Warner pedig azt is elárulta, hogy mi lesz a a szerep sorsa:

Johnny Depp nem tagja többé a Legendás állatok csapatának. Ettől függetlenül természetesen köszönettel tartozunk az eddig elvégzett munkájáért. A szerepet hamarosan újraosztjuk, és már a harmadik epizódban is új színész fogja alakítani a varázsvilág egyik legveszedelmesebb gonosztevőjét. A következő részre pedig már nem kell sokat várni, terveink szerint 2022 nyarán a világ minden táján mozikba kerül a film.

Nemrégiben pedig már a legesélyesebb jelölteket is összeszedtük.

A rajongók azonban nem hagynák ennyiben a dolgot, petíciót indítottak, melyben azt állítják, hogy bár Johnny Depp szintén elszenvedője volt kapcsolati erőszaknak, a bíróság női mivolta miatt Amber Heardnek hitt. Szerintük ez a gesztus nemcsak a színésznek káros, hanem azoknak a férfiaknak is, akiket a párjuk szintén abuzál, ugyanis így nem mernek majd kiállni a történeteikkel.

Ti mit gondoltok az ügyről?

Total
395
Shares
Previous Article

A Sony már a következő nagy dobásainak megjelenését promózza

Next Article
Wonder Woman

A Wonder Woman 1984 bemutatóját 99%-ban el fogja csúsztatni a Warner Bros., de mégis mikor mutatják be?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!