Főoldal Filmek Mads Mikkelsen színészt nézték ki Johnny Depp utódjának a Legendás állatokban Gellert Grindelwald szerepére
FilmekBREAKING

Mads Mikkelsen színészt nézték ki Johnny Depp utódjának a Legendás állatokban Gellert Grindelwald szerepére

A Doctor Strange és Zsivány Egyes színésze lehet Gellert Grindelwald a folytatásban.

178
Mads Mikkelsen

Bár a tárgyalások még javában tartanak, nagyon korai fázisról beszélünk, de a legfrissebb hírek szerint már kiszemelték Gellert Grindelwald varázsló szerepére az új jelöltet, miután Johnny Depp stúdió nyomására lemondott a szerepről. Mint azt mindenki tudja már, a színész pert vesztett a The Sun angol lap ellen indítványozott rágalmazási ügyben, majd ezt követően a Warner Bros. elvette tőle a Legendás állatok franchise szerepét is.

Egy korábbi cikkben már összeszedtük azokat a színészeket, akik válthatják Deppet. Most azonban a Deadline értesülései szerint Mads Mikkelsen lehet a befutó. Még nem írták alá a papírokat, jelenleg is egyeztetnek a részletekről, azonban a stúdió elsőszámú jelöltje egyértelműen a dán színész. A Warner mellett David Yates rendező is nagyon örülne, ha a háromszoros Oscar-díjas színész kapná a szerepet.

Eddie Redmayne és Jude Law társaságában jelenleg is tart a forgatás az Egyesült Királyság területén, de várhatóan az első két részből többen is csatlakoznak majd a két vezető karakterhez, köztük Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, Jessica Williams, valamint Victoria Yeates is visszatér korábbi szerepében. Bár Deppet kirúgták, az egyik jelenetét már leforgatták, s mint ahogy arról tegnap már beszámoltunk, a színész a távozása ellenére megkapja a teljes összeget a szerepért. Egyelőre nem tudni, hogy a hátralévő két rész szerepéért kap-e valamilyen nagyobb összeget, hiszen eredetileg öt részre szerződött Depp.

A Legendás állatok 3. bemutatóját sem kerülhette el a koronavírus-járvány hatása, hiszen a film 2021-es bemutatóját 2022. július 15-ére halasztotta a stúdió.

Mads Mikkelsen
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Indiana Jones és a sors tárcsája
KritikákBREAKING

Indiana Jones és a sors tárcsája kritika

Indiana Jones visszatér a mozikba, és megérte 15 évet várni rá?

A Karib-tenger kalózai
Filmek

A Karib-tenger kalózai producerét Johnny Depp visszatéréséről kérdezték

Készül A Karib-tenger kalózai új része, egyszerre két forgatókönyvön is dolgoznak.