x
Close


Közelgő események

BREAKING Filmek

Johnny Depp elvesztette az Amber Heard miatt indított pert, s kiszáll a Legendás állatok-filmekből

A színész a közösségi média platformjain jelentette be, hogy a továbbiakban már nem tagja a franchise csapatának.

Johnny Depp elvesztette az Amber Heard miatt indított pert, s kiszáll a Legendás állatok-filmekből
  • Publishednovember 6, 2020

A hét legnagyobb bulvár híre volt, hogy Johnny Depp pert vesztett az angol The Sun lap ellen, amit azért perelt be még tavaly novemberben, mert volt felesége, Amber Heard állítása szerint valótlanságot közöltek róla, s a lap munkatársa „feleségverőnek” bélyegezte a színészt. Az ügy kirobbanása után a lap ragaszkodott a leírtakhoz, Depp tagadta, ezért bírósághoz fordult. A napokban azonban ítéletet hoztak, s a 16 napon át tartó tárgyaláson a The Sun-nak adott igazat a bíróság.

Hidegzuhanyként érhette a rajongókat Johnny Depp nemrégiben közzétett bejegyzése, melyben az Oscar-jelölt színész bejelentette, hogy a továbbiakban nem ő alakítja majd a sötét varázslót, Gellert Grindelwaldot. Depp egészen pontosan így fogalmaz:

Szeretnélek tájékoztatni titeket arról, hogy a Warner Bros. megkért, adjam vissza a Legendás Állatok-sorozatban játszott szerepemet. Megértem és tiszteletben tartom a döntésüket, így a továbbiakban nem dolgozom majd a produkcióban.

Bár hivatalos indoklást nem kaptunk a stúdió részéről, minden bizonnyal Depp Amber Heard-del folytatott jogi háborúja közrejátszik a fejleményekben. Abból is következtethetünk erre, hogy a bejelentés csupán néhány nappal azután következett, hogy Depp elvesztette a The Sun nevű brit bulvárlappal szembeni rágalmazási perét.

A Warner ezen kívül azt is bejelentette, hogy Grindelwald karakterét nem írják ki a történetből, hamarosan új castingra kerül majd sor, és már a harmadik filmben is egy másik színészt láthatunk majd a sötét varázsló szerepében. A stúdió ezzel kapcsolatban azt mondta:

Johnny Depp nem tagja többé a Legendás állatok csapatának. Ettől függetlenül természetesen köszönettel tartozunk az eddig elvégzett munkájáért. A szerepet hamarosan újraosztjuk, és már a harmadik epizódban is új színész fogja alakítani a varázsvilág egyik legveszedelmesebb gonosztevőjét. A következő részre pedig már nem kell sokat várni, terveink szerint 2022 nyarán a világ minden táján mozikba kerül a film.

Ti mit gondoltok az ügyről?

Written By
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.