Johnny Depp kirúgása ellenére megkapja a teljes fizetését

A színész nem távozik üres kézzel.

Az elmúlt hét legnagyobb bulvárhíre volt, hogy Johnny Depp pert vesztett az angol The Sun lap ellen, amit azért perelt be még tavaly novemberben, mert volt felesége, Amber Heard állítása szerint valótlanságot közöltek róla, s a lap munkatársa „feleségverőnek” bélyegezte a színészt. Az ügy kirobbanása után a lap ragaszkodott a leírtakhoz, Depp tagadta, ezért bírósághoz fordult. A napokban azonban ítéletet hoztak, s a 16 napon át tartó tárgyaláson a The Sunnak adott igazat a bíróság.

A THR információi szerint a tárgyalás után nem sokkal Toby Emmerich, a Warner vezérigazgatója felhívta Deppet, és közölte vele a döntést, azzal indokolva mindezt, hogy ez az ügy kommunikáció szempontjából óriási kárt okoz a produkciónak. Arra is fény derült azonban, hogy Depp szerződése értelmében nem függ a fizetése a film elkészültétől, így a színész meg fogja kapni a teljes gázsiját, a hírek szerint nagyjából 10 millió dollárt.

Depp egyébként a döntés idején az alábbi közleményt tette ki közösségi média platformjaira:

Szeretnélek tájékoztatni titeket arról, hogy a Warner Bros. megkért, adjam vissza a Legendás Állatok-sorozatban játszott szerepemet. Megértem és tiszteletben tartom a döntésüket, így a továbbiakban nem dolgozom majd a produkcióban.

A stúdió azt is bejelentette korábban, hogy újracastingolják a szerepet, és már a következő harmadik részben is egy másik színész fogja játszani a szerepet.

TI mit gondoltok az ügyről?

Johnny Depp
Total
3
Shares
Previous Article

Átvihetjük a Marvel's Spider-Man PS4-es mentését a next-gen változatba

Next Article
WandaVision

A legjobb sitcom hatásért élő stúdióközönség előtt forgatták a WandaVision Disney+ sorozatot

Related Posts