Amber Heard

Átlépte a másfél milliós határt az Amber Heard leváltását követelő petíció aláíróinak száma

Már másfél millió aláírásnál jár a petíció.

Az elmúlt hónap talán legnagyobb visszhangot kiváltó bulvárhíre volt, hogy Johnny Depp elvesztette a The Sun nevű angol bulvárlap ellen indított rágalmazási perét, melyben az amerikai színész azt nehezményezte, hogy a médium jogtalanul nevezte őt feleségverőnek. A bíróság azonban a lapnak adott igazat, a botrány miatt pedig Depp el is vesztette a Legendás Állatok-univerzumban Gellert Grindelwald szerepét.

A rajongók rögtön petícióval harcoltak Depp kirúgása ellen, a kiáltvány pedig hamar hatalmas mennyiségű aláírást ért el. Emellett nemrégiben még egy petíció indult a témában. Ez azt követeli, hogy Amber Heard is veszítse el Mera szerepét, melyet az Aquaman-mozikban, illetve a DC univerzumban játszik. A kiáltvány megfogalmazói azzal érvelnek, hogy a színésznőt már 2009-ben is vádolták párkapcsolati erőszakkal, és hogy Depp is többször számolt be az őt érő sérelmekről. Az aláírók szerint a bíróság női mivolta miatt csak Heard-nek hitt, Depp sérelmei pedig nem találtak meghallgatásra.

Most ismét egy komolyabb mérföldkőhöz érkezett a petíció, elérték a másfél millió aláírást. Ettől függetlenül persze nem valószínű, hogy a Warner Bros. igazán figyelne majd erre. Még úgy sem, hogy nyilván külön pikantériát ad az ügynek, hogy a két produkció egy stúdió zászlaja alatt fut.

Ti mit gondoltok a témáról?

Total
4
Shares
Previous Article

Új Crash Bandicoot a láthatáron?

Next Article
The Mandalorian

Dave Filoni szerint elképzelhető, hogy a The Mandalorian S2 5. rész még a Star Wars: Lázadók fináléja előtt játszódik

Related Posts